Студените дни изискват стилни , а когато ви се носи

...
Студените дни изискват стилни , а когато ви се носи
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи как да носите най-топлите палта по най-елегантния начин

Студените дни изискват стилни, а когато ви се носи палто, то сигурно имате потребност от моделите от кожа с косъм, които всяка зима се завръщат, даже и като микро тренд. Така че в случай че пазите някое от предходен сезон, въобще не се колебайте да го извадите на показ. Сега е моментът.

Коженото палто се комбинира много елегантно с кожен панталон и боти и в това време е съвършената връхна дреха, в случай че сте решили да облечете. Ако имате модел в ослепителен цвят, то тогава можете да сте спокойни, че имате какво да облечете за следващото коледно празненство, на което би трябвало да се появите и желаете да го извършите по най-забележителния метод.
               

Сред топлите палта обаче незабавно включваме и страхотните teddy bear модели, които елементарно се съчетават и с по-небрежни тоалети, и с по-елегантни. И макар че сме сигурни, че бихте протегнали ръка към бежово или бяло, може би е пристигнало времето тъкмо този сезон да изненадате себе си с палто в зелено, оранжево или лилаво. Тогава ще можете да носите обичаното си черно от глава до пети.
               

Но пък в случай че предпочитате връхната ви дреха да е в безпристрастен звук, можете да освежите стайлинга с някой пъстър аксесоар (дори и брошка, например), а на ви чакат доста фешън музи.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР