Сценаристът Чарлз Касильо, автор на непубликувана още биография на Мерилин

...
Сценаристът Чарлз Касильо, автор на непубликувана още биография на Мерилин
Коментари Харесай

Откриха смятана за изгубена гола сцена на Мерилин Монро

Сценаристът Чарлз Касильо, създател на непубликувана още биография на Мерилин Монро , откри гола сцена на актрисата, която е била снимана за кино лентата " Непригодните ", само че е била изрязана при монтажа, заяви в. " Дейли мейл ".
 
Кадрите се смятаха за изгубени. Оказа се обаче, че продуцентът на кино лентата Франк Тейлър ги е запазил и синът му Къртис Тейлър ги съхранява в сейф.
 
Епизодът продължава 45 секунди. В него взе участие и Кларк Гейбъл. Той е изцяло облечен, а Мерилин Монро е снимана гола в тил, седнала на леглото, като се прикрива начело със завивката.
 
" Непригодните " е последният приключен филм на Мерилин Монро, която умира на 36-годишна възраст. Досега се смяташе, че единствената ѝ гола сцена е в незавършения филм " Нещо би трябвало да се случи ".
 
По това време условията на цензурата са били доста строги. Сцената остава включена във кино лентата, като са изрязани голите фрагменти, с които тя е доста по-страстна.-->
 
Затова е допустимо решението да не е на режисьора Джон Хюстън, а да му е било наложено. Франк Тейлър мислел, че голите фрагменти са реформаторски и по тази причина ги запазил.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР