Стряскащите думи от новия трейлър на Z-та световна война (World

...
Стряскащите думи от новия трейлър на Z-та световна война (World
Коментари Харесай

Брад Пит срещу непозната заплаха в „Z-та световна война”

Стряскащите думи от новия филмов откъс на „ Z-та международна война ” (World War Z) са провокирани от вълна от боязън, заплашваща да залее човешкия тип.

Мистериозна зараза лишава от разсъдък и страсти всеки субект и никой не е застрахован, че няма да загуби своята човещина и да стане следващият зложелател в злокобната навалица. Откъде потегля епидемията, какво предизвиква обезумяването на хората и по какъв начин да бъде спряно преди да стане прекомерно късно? От отговорите на тези въпроси зависи оцеляването ни.

Един човек има опита и познанията да открие източника на надвисналия световен апокалипсис. Гари Лейн (Брад Пит) е някогашен представител на Обединените народи и определен за задачата да спре унищожителното настъпление поради голямата му мрежа от контакти по целия свят. Залог за неговия триумф е личното му семейство, защото пандемията се развива с гневна скорост и с всеки минал час зоните на сигурност по света понижават, една по една. От Северна Корея, през Йерусалим и Европа, милиарди хора разчитат на избавление. Под напрежението на тиктакащия часовник и възходящия смут по света, задачата на Гари Лейн е да позволи мистерия, която е на път да унищожи човечеството.

В епичния трилър „ Z-та международна война ” действието се развива в наши дни, а основателите на кино лентата съумяват да придадат стряскаща меродавност на събитията на екрана. Напрежението, реализмът и възходящото чувство за заплаха въвличат фена в свят, материален и изцяло вероятен. Свят, в който един елементарен човек, угрижен за личното си семейство, залага на своя разсъдък и професионализъм, с цел да сплоти хора от разнообразни раси и вероизповедания с вяра да открие излаз от надвисналата опасност.

Брад Пит освен пресъздава завладяващо облика на героя си Гари Лейн, само че взе участие в основаването на „ Z-та международна война ” и като продуцент. В изявление за списание Entertainment Weekly преди дни той споделя, че сходни филми са като комплициран пъзел. Целта на екипа му е била да балансира сред сериозната тематика за вероятното сливане на човечеството макар разликите в днешния свят и заниманието, което фена чака от една същински зрелищна мегапродукция.

Режисьор на кино лентата е Марк Фостър („ Спектър на утехата ”, „ Балът на чудовището ”), а екранни сътрудници на Брад Пит са Матю Фокс („ Изгубени ”, „ Детектив Алекс Крос ”), Дейвид Морсе („ Зелената линия ”), Мирей Енос („ Убийството ”), Джеймс Бадж Дейл („ Пасифик ”) и други

Официалната международна и българска премиера на „ Z-та международна война ” е на 21 юни в 3D кината.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР