Струма публикува таро хороскоп за всяка от зодиите за идния

...
Струма публикува таро хороскоп за всяка от зодиите за идния
Коментари Харесай

Таро хороскоп за месец май - овен и телец ги чака много работа

" Струма " разгласява таро хороскоп за всяка от зодиите за идния месец.

Ето и какво следва на другите представители на зодиака.

ОВЕН

Ще обърквате околните си с внезапните ви измененията в настроението. Акцентът на месеца ще бъде в професионален проект, очаквайте покачване в службата или ненадейно покачване на приходите от различен източник. Твърде вероятни са служебни пътувания, които ще донесат нови потребни познанства. Фокусирайте се върху плюсовете на всяка комплицирана обстановки, с цел да излезете безпроблемно от нея.

ТЕЛЕЦ

В професионален проект месец май ви поставя в ролята на водач, с цел да изпита всичките ви качества. Здравето ще е устойчиво, само че в този момент е моментът да започнете някакъв спорт, който да ви помогне да се справите с напрежението от всекидневието. Сделки с парцели ще ви донесат огромни финансови приходи, само че бъдете доста деликатни, когато подписвате документи. Продължавайте напред и триумфът ви ще е обезпечен.

БЛИЗНАЦИ

Необвързаните притеглят хора с разрушено сърце, с които връзката им ще бъде сполучлива. Обвързаните могат да употребяват своя сексапил, с цел да получат всичко, което отдавна желаят от колегата си. Увеличаването на заплатата на вашите чиновници, в случай че имате бизнес, или просто помощ на нуждаещ се човек, ще понижи негативното влияние на планетите върху живота ви през май.

РАК

Романтиката ще бъде вълнуваща през май, а времето с колегата ви ще ви зареди позитивно. Финансовите облаги ще се усилят. Едно приключенско пътешестване може да се трансформира в действителност за някои от представителите на зодия Рак. Работата с бизнес сътрудници ще изисква внимание и такт.

ЛЪВ

Плановете за бременност ще бъдат сполучливи. Пътуванията ще бъдат от изгода. Обмислете предложенията на млади членове на фамилията, изключително девойки, до момента в който планирате почивката си. Бъдете тихи и изтънчени в държанието си, с цел да спечелите всеки спор.

ДЕВА

Търсите финансова помощ? Приятел ще ви помогне незабавно. Вероятно ще привлечете благоприятни условия за нова работа с някого, който към този момент познавате. Споделяйте желанията си на глас и е доста евентуално да привлечете точните съидейници. Избягвайте всевъзможен тип спорове, тъй като ще бъдат разрушителни.

ВЕЗНИ

Внесете нови хрумвания или друго отношение в работата си и ще спечелите пред конкуренцията си. Това не е интервал за следване на познати пътища, а време за нови хоризонти. Ако желаете да бъдете печеливши, би трябвало да сте разнообразни. Канализирайте гнева си продуктивно. Понякога хората ви подтикват, с цел да видят каква ще бъде реакцията ви.

СКОРПИОН

Нещата са станали толкоз прочувствено токсични и вие знаете, че би трябвало да се изправите против казуса. Не можете да останете там, където сте в този момент, тъй като е нездравословно за вас. Имате толкоз доста работа и стресът би трябвало да се заобикаля по всевъзможен метод.

СТРЕЛЕЦ

Вашият интуиция приказва мощно и ясно през месец май. Въпросът е дали ще слушате това, което чувате. Животът ви се насочва в нова посока, вие се страхувате да напуснете познатото, с цел да се възползвате от новите благоприятни условия. Вселената влива мъдрост в сърцето ви.

КОЗИРОГ

Това, че сте създали няколко неточности в предишното, не значи, че в този момент не можете да се доверите на себе си. Научете се да слушате вътрешния си глас, тъй че, когато почувствате, че би трябвало да предприемете крачка, да скочите самоуверено напред. Сега е отличен интервал да пресъздавате всичко това, за което мечтаете.

ВОДОЛЕЙ

Имате възприятието, че губите времето, а също и силата си. Отделете се прочувствено от другари, които не почитат вашето време и старания. Първоначално може да ги разочаровате, само че помислете и за вашите потребности. Направете лист на целите си. Само това, което запазите за себе си, ще се сбъдне.

РИБИ

Ако не сте сигурни какво да вършиме, обърнете внимание на знаците от Вселената. Тя ви насочва. Вие запълвате празнотата на вашето креативно изложение, като вкарвате цялата си сила в нов сполучлив план. Радост – една фантазия се сбъдва пред очите ви.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР