Строителството, телекомуникациите и автомобилите са браншовете, в които активно се

...
Строителството, телекомуникациите и автомобилите са браншовете, в които активно се
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

Строителството, телекомуникациите и колите са браншовете, в които интензивно се търсят чиновници при започване на юли. В преобладаващата част от случаите става дума за непрекъсната претовареност. Продължава наемането на експерти в IT бранша. Търсенето от огромни интернационалните компании, които оперират основно в Европа и Съединени американски щати.

Порше Интер Ауто БГ ЕООД

Порше БГ е дъщерна компания на австрийския холдинг Porsche Salzburg, една от най-големите европейски компании за търговия с нови коли с централа в Австрия. Компанията има представителства допълнително от 20 страни в Централна и Югоизточна Европа, в това число и в Китай, Колумбия и Чили. На българския пазар Порше стъпва преди 10 години. Освен работа в одобрена компания Порше БГ предлага опция за професионално развиване, образование и повишение на квалификацията, обществени придобивки, осведомителна и материална обезпеченост.

Вижте свободните позиции на Порше Интер Ауто БГ ЕООД

Еъркон ЕООД

Фирмата разполага с дълготраен опит в областта на климатичната, вентилационната, отоплителната и хладилната техника. Извършва импорт, планиране, продажба, доставка, монтаж и сервиз на климатични, вентилационни, отоплителни и хладилни съоръжения.

Вижте свободните позиции на Еъркон ЕООД

Евронет България ЕООД

Компанита работи в областта на телекомуникациите. Функционира на българския пазар от 1997г.. В София предлага достъп до интернет за частни и корпоративни клиенти, както и снабдители на едро. В огромната гама услуги предлагани от нас има още интерактивна цифрова телевизия с най - високото качество и екстри на пазара, колокиране на сървъри, виртуални сървъри, МАН транспорт и доста други.

Вижте свободните позиции на Евронет България ЕООД

Онборд АД

Компанията е водач в B2B & B2C Telemarketing и Call Centre планове освен в България, само че и в чужбина. Офисът в София е събрал висококвалифицирани чиновници и предлага услуги на над 20 езика. Компанията има богат опит в мултикултурните стратегии, както и метод към самостоятелния бизнес на всеки пазар.

Вижте свободните позиции на Онборд АД

СВН Инженеринг ООД

Фирмата е с дълготраен опит в проектирането, производството и монтажа на железни структури и произведения от черна и неръждаема листова и профилна стомана за битови, търговски и промишлени потребности. Фирмата е профилирана в производството на дизайнерски железни произведения и структури по самостоятелен план.

Вижте свободните позиции на СВН Инженеринг ООД

Марс Армор ООД

Международната компания се занимава с произвеждане на средства за
персонална балистична отбрана. Продукцията на компанията е добре позната на международния пазар. На своите чиновници компанията предлага работа с доста положителни условия на труд, в динамична среда с екип от експерти и опция за професионално развиване.

Вижте свободните позиции на Марс Армор ООД

Триксир АД

Фирмата е част от групата One Point. Предлага на своите клиенти неповторими артикули в игралната промишленост. Основната ни задача е улеснение на креативния развой. Наема програмисти за развиване на активността си в Европа и Съединени американски щати. Дава опция за израстване в кариерата в границите на компанията One Point.

Вижте свободните позиции на Триксир АД

Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД

Глобална организация за промяна на процеси, която предлага интегриран пакет от бек-офис и фронт-офис услуги, поддържащи целия потребителски цикъл. На световно равнище компанията е една от най-големите за промяна на процеси, обслужваща клиенти във всички съществени индустриални вертикали. На своите чиновници компанията предлага конкурентна заплата и атрактивна бонусна система, спомагателен обществен пакет, включващ здравно обезпечаване, ваучери за храна, спомагателни средства за превоз, карта за отстъпки в магазини, образования, основани на водещи международни стандарти.

Вижте свободните позиции на Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР