Строителството на една от най-луксозните жилищни сгради в Пловдив -

...
Строителството на една от най-луксозните жилищни сгради в Пловдив -
Коментари Харесай

След успеха на Regatta Park West, инвеститорът планира втора сграда от висок клас

Строителството на една от най-луксозните жилищни здания в Пловдив - „ Regatta Park West “ към този момент е на финала, а вложителят - компанията към този момент възнамерява нови вложения под тепетата.

„ Regatta Park West “ взе златна статуетка по време на XI-то издание на годишните награди за първокласно строителство LUXURY Property AWARDS 2021. Проектът завоюва влиятелната премия „ ЛОКАЦИЯ на годината “, поради атрактивните зелени зони, местата за релакс, спорт и близостта му до Гребната база.

Локацията е един от най-важните критерии при избора на жилище, уверени са от екипа на вложителя. PLATINUM Invest Holding, влезе на жилищния пазар в Пловдив преди 2 години и влага 5 млн. евро в 78 жилища в „ зеленото сърце “ на Пловдив. „ Вече сме във финалната фаза от построяването на нашия план. Комплексът е с Акт 14 и скоро следва да бъде приключен “, прецизират от екипа.

Това е първият план на компанията в България, а за основаването му те влизат в колаборация с пловдивското архитектурно студио „ ЕР ТЕ Консулт” и интернационалното „ BURO International”.

„ Regatta Park West “ съчетава спокойствието на извънградска къща с удобствата на огромния град. Проектът заема имот от 4,301 кв. м и е с разгъната повърхност от 7303 кв. м. В него ще има 3 жилищни секции до 5 етажа с общо 78 жилището и междинни квадратури на жилищата от 39 кв. м до 220 кв. м. Все още има свободни жилища, оферират се за продажба и търговски площи.

„ След 3 години в Пловдив, в които следим пазара на парцели, ние сме положително настроени към бъдещето. Бих подчертал, че главната причина за триумфа на Regatta Park West е, че клиентът става все по -запознат с новите технологии и висококачествените материали и търси по-добрата локация за дом на своето семейство. Високите резултати, които постигнахме с пилотната си инвестиция и положителната противоположна връзка от нашите клиенти ни окуражи да разтеглим порфолиото на бизнеса си. В момента приготвяме „ Regatta Park West “ 2 и скоро ще обявим детайлностите за новия си план. Жилищата в „ Regatta Park West “ са съвсем продадени, само че към момента можем да предложим варианти за двустайни, тристайни, многостайни и жилища с веранди и лични дворчета”, разяснява Рамез Сааде, управител бизнес развиване в PLATINUM Invest Holding.

Лукс в дизайна

Сградата е енергоефективна, с вентилируема фасада с изчистени линии, дизайнът на жилищата е актуален и функционален. От екипа уточняват добре и довършителните материали, те са с безупречно качество от най-голям клас (врати Hörmann и дограма Schüco). С тях бъдещият ви дом ще се трансформира в същински архитектурен шедьовър, дават обещание от PLATINUM Invest Holding.

Тук ще ви предложат самостоятелни схеми на заплащане, съобразени с условията на клиента. Оказват подпомагане и при нужда от кредитиране при най-хубави условия за клиента.

Повече информация можете да получите на телефон: 0888 25 25 25











Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР