Стресът е състояние на силно нервно напрежение, предизвикано от отрицателно

...
Стресът е състояние на силно нервно напрежение, предизвикано от отрицателно
Коментари Харесай

Как да преодолеем стреса | Д-р Олег ТОРСУНОВ

Стресът е положение на мощно нервно напрежение, провокирано от негативно физическо или прочувствено влияние. Tова най-много се отнася до високите равнища на стрес, които могат да имат отрицателен резултат върху физиката, страстите и умствената централизация, до момента в който по-ниските равнища могат да бъдат фактори на акомодация и справяне. Всеки знае за напрежението, само че съвсем никой действително не се замисля какво може да аргументи той. Има и ефикасни способи за справяне с него, а за какво не и за попречване на неговата поява.

Д-р Олег Торсунов е претендент на медицинските науки, старши учител в Уралският Държавен Университет, експерт по публично здраве, прочут експерт по Аюрведа в Западния свят. Създадената от него истинска методика за лекуване комбинира грижата за духа, мозъка и тялото. Харизматичен преподавател и създател на голям брой книги, доктор Торсунов показва познанието на античните Веди по понятен и елементарно използван метод. Темите, които визира са: логика на психиката на фамилните връзки, вярно образование на децата, ведическа просвета и медицина, астрология, личностното развиване и смяна на ориста.

Д-р Олег Торсунов ще изясни природата на напрежението, стадиите в развиването му и методите за лекуване и профилактика на тридневен семинар „ Преодоляване на напрежението “ в НДК - София от 27 до 29.01.2017 година

Семинарът е ориентиран към необятната публика от искащи да работят върху себе си, мислещи и разрастващи се персони. Предназначен е за хора, които не са съгласни със своята витална обстановка сега и желаят да я трансформират в персонален, професионален и здравословен проект. Защото здравето на тялото е ненапълно без здраве на духа, страстите и мозъка.

Темите на семинара са:

27.01.2017г. от 19:00ч. - Природа на напрежението

28.01.2017г. от 18:00ч. - Стадии в развиването на напрежението

29.01.2017г. от 18:00ч. - Преодоляване, освобождение, лекуване и профилактика  на напрежението

Осигурен е симултанен (синхронен) превод за всички искащи.

Цени на билетите: за една лекция - 39 лева, за две лекции - 59 лева, за трите лекции - 79 лева Всеки участник, закупил смесен билет за трите лекции, ще получи подарък - книга на доктор Торсунов.

По време на лекциите ще бъдат предоставени безвъзмездни здравни съвещания по методиките за лекуване на доктор Торсунов на тридесет участника в семинара, определени на инцидентен принцип.

www.facebook.com/torsunov.bg
www.torsunov.eu

Снимки: Д-р Олег Торсунов

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР