Стресът, динамичното ежедневие и студената зима с променливи температури объркват

...
Стресът, динамичното ежедневие и студената зима с променливи температури объркват
Коментари Харесай

Най-мощните имуностимуланти, които да използвате за здравето си

Стресът, динамичното всекидневие и студената зима с променливи температури объркват организма и отслабват имунитета. Често хората прибягват до приемането на спомагателни витамини и имуностимуланти, само че ето някои препоръки по какъв начин натурално да подсилите организма си. Това са естествени способи, които съдържат значими субстанции, благодарение на които тялото единствено се оправя дейно с вирусите.

Позите от черния кимион са безкрайни. Той е широкоспектърен естествен артикул под формата на таблетки или масло, който оказва деяние върху целия организъм и имунната система. Наричал се е още „ Течното злато на фараоните “ в предишното, а друга приказка гласи: „ В черното семе има лек за всичко, с изключение на гибелта. “

-  Той укрепва организма и управлява равнищата на холестерол. Съдържа потребни значими мазнини.

-  Помага при алергии и възпаления, проблеми със стомашно-чревния тракт и бронхити.

-  Действа съдоразширяващо и контролира равнищата на кръвната захар.

Пчелен клей, прашец и прополис

Прополисът съдържа 500 пъти повече антиоксиданти от цитрусите. Той е съсредоточена лечебна сила, събирана от пчелите и дадена ни от природата. Антибактериален е, съдържа незаменимите витамини на целия Б-комплекс набор, витамин А и Е. Срокът на валидност е съвсем неопределен, а съхранението е елементарно.

Пробиотиците

Това са потребните бактерии в стомашно-чревния ни тракт. Те обезпечават вярното асимилиране на веществата.

Най-известният пробиотик, приближаващ от храната, е киселото мляко или кефира за балканските страни. Съдържа лактобацилус и бифидус бактерия, които облекчават стомашните проблеми, газове и дискомфорт. Колкото повече потребни бактерии съдържа едно кисело мляко, толкоз по-къс е срокът му на валидност.

Ферментирали храни

Киселото зеле, кимчи, кисели краставички и туршии, са извънредно потребни за чревната микробиома. Когато стомахът е здрав, имунитетът ни е мощен.

Женшен

Още именуван „ Коренът на живота “, тъй като наподобява на малко дребосъче. Намалява равнищата на стрес, подкрепя функционалността на мозъка и усъвършенства тонуса. Маслото от панаксен подтиква ефикасно сърдечно-съдовата система и оказва помощ при сърдечни проблеми. С корена не трябва да се прекалява, като оптималната приложимост е три месеца, тъй като може да провокира раздразнителност и превъзбуда.
Кой да допусна, че това са 5-те НАЙ-здравословни подправки
Сред подправките има и такива, които са считани за най-здравословни. Става въпрос за тъкмо 5 типа подправки, които освен ще придадат...
Прочети повече
Растението на живота. За него се счита, че има регенериращи и успокояващи свойства. Действа безотказно на изгорени тъкани, тъй като охлажда и заздравява нараненото място. Ацемананът в листата на алоето подтикват имунната система и предотвратяват появяването на туморни кафези.

Куркума

Куркумата съдържа дейната съставна част куркумин, който е противовъзпалителен и антибактериален. Съдържа множеството витамини от Б-комплекса и постоянната й приложимост гори мазнините, прочиства нездравословния холестерол и контролира кръвната захар. Употребява се най-вече в Индия като съществена фалшификация.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР