Стрелецът от подлеза остава под домашен арестТръгна делото срещу стрелеца

...
Стрелецът от подлеза остава под домашен арестТръгна делото срещу стрелеца
Коментари Харесай

Стрелецът от подлеза остава под домашен арест
Тръгна делото с

Стрелецът от подлеза остава под домакински арест
Тръгна делото против стрелеца в подлеза на бул. "България", съобщи кореспондент на БГНЕС.

В залата бяха прочетени показанията на потърпевшия притежател на магазин. Според неговата информация в основата на спора стои имитация по връзки на брачната половинка на потърпевшия, която не e участвала на абсурда. Потвърждава се също, че фактически куче е уринирало пред магазина.

Съдът взима поради и показанията на един очевидец, който разказал, че когато минал около спорещите е имало вербален спор, не и пердах. По-афектираният бил потърпевшият притежател на магазин.

Самият потърпевш също не отхвърля, че е нападнал.

Адвокатът на обвинения изиска задържане под "домашен арест", а съдът дефинира домакински арест. Следващото дело е на 2 август.

БГНЕС напомня, че на 24 юли сутринта мъж простреля различен в магазин в подлеза на бул. „ България ” и „ Гоце Делчев ” в столицата.

Разправията е станала сред притежател на магазин и клиент в региона, а повода за стрелбата е куче, което употребило магазина на стрелеца като тоалетна.

Раненият мъж беше признат във ВМА. Той е прострелян в корема със наранени вътрешни органи. Състоянието му бе оценено като тежко.

От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че стрелецът е на 59 години, а простреляният на 50. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР