Стрелбата на кънтри концерта в Лас Вегас е най-кръвопролитното нападение

...
Стрелбата на кънтри концерта в Лас Вегас е най-кръвопролитното нападение
Коментари Харесай

Стрелбата в Лас Вегас - най-смъртоносната в новата история на САЩ

Стрелбата на кънтри концерта в Лас Вегас е най-кръвопролитното нахлуване с огнестрелно оръжие в актуалната история на Съединени американски щати, настояват медиите оттатък Океана. Миналата година в Орландо бяха убити 49 души в нощен клуб. До момента минимум 50 души са починали, а над 200 са ранени. Няма потърпевши български жители, оповестяват от Министерство на външните работи.


Хиляди паникьосани фенове на концерта на кънтри артиста Джейсън Олдийн са побягнали от сцената на нападението, като в някои случаи са прегазвали паднали хора, до момента в който служителите на реда са се опитвали да засекат и обезвредят причинителя.

Самият Олдийн написа в Инстаграм след нападението, че той и групата му са добре и са претърпели една в действителност ужасна нощ.

„ Натъжава ме това, че такова нещо би се случило на всеки, който просто е пристигнал да се забавлява по време на това, което трябваше да бъде занимателна вечер “, уточни той.

 Стрелба на музикален фестивал в Лас Вегас, 50 починали и над 200 ранени Стрелба на музикален фестивал в Лас Вегас, 50 починали и над 200 ранени
Най-малко 50 души са починали, а над 200 са ранени след пукотевица на музикален фестивал в Лас Вегас, заяви CNN. Стрелецът е обезвреден, потвърдиха о...
Още по тематиката Масова пукотевица в Лас Вегас
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР