Стратегията, която екипът на Kaufland създаде за ограничаване на COVID-19

...
Стратегията, която екипът на Kaufland създаде за ограничаване на COVID-19
Коментари Харесай

Kaufland България с три награди от Career Show Awards 2020

Стратегията, която екипът на Kaufland сътвори за ограничение на COVID-19 още преди оповестяването на изключителното състояние, донесе I-ва премия на компанията в категория „ Стратегия за ръководство на рецесии “. Основните цели в стратегическия метод на компанията не престават да бъдат здравето и сигурността на клиентите и чиновниците. До момента инвестицията на Kaufland в противоепидемични ограничения, които да обезпечат безвредна среда при извършване на покупки и работа в обектите на веригата, надвишава 2 млн. лева Преди броени дни Kaufland България получи интернационалния документ TÜV AUSTRIA Коронавирус Shield, който подсигурява най-високо, чудесно равнище на ограниченията за сигурност, хигиена и предварителна защита, които комерсиалната верига ползва във всички свои обекти в условия на COVID-19.
Kaufland бе отличена в още две категории - „ Работодател на публиката “, в която посредством обществен избор се дефинират най-хубавите работодатели в България, както и в „ Employer Branding тактика “ за цялостната си тактика за развиване на своята работодателска марка. Първи приоритет в работодателската политика на компанията е грижата и развиването на своите чиновници. Kaufland обезпечава на своя екип несъмнено работно място, атрактивно заплащане и просторен пакет от над 15 обществени придобивки, измежду които в допълнение здравно обезпечаване, гъвкаво работно време, карта за спорт, редица образования за надграждане на професионални и личностни умения, семинари и доста други.
 Олег Прокопиев, шеф на „ Яйца и птици “ АД, гр. Мизия: Благодарение на партньорството ни с Kaufland България нашата продукция се продава в цялата страна Олег Прокопиев, шеф на „ Яйца и птици “ АД, гр. Мизия: Благодарение на партньорството ни с Kaufland България нашата продукция се продава в цялата страна
В средата на 2020 година Kaufland България показа първата си национална лична линия артикули „ Брей! “ и по този начин затвърди сво...
Компанията обезпечава доста благоприятни условия за кариерно развиване и предизвиква професионалното израстване и преквалификация вътре в компанията. Доказателство за това е фактът, че 80% от ръководителите в компанията са вътрешно нараснали. Благодарение на сполучливите си работодателски практики към този момент две следващи години Kaufland се сертифицира като Топ шеф в България и Европа от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute.
Повече за работодателската политика на компанията можете да научите на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР