Стратегии, интриги и първи конфликти очакват зрителите тази седмица в

...
Стратегии, интриги и първи конфликти очакват зрителите тази седмица в
Коментари Харесай

Стратегическа игра за дамите в новия епизод на „Един за друг”

Стратегии, интриги и първи спорове чакат феновете тази седмица в сантименталния риалити формат " Един за различен ". След като новата двойка във вилата на любовта, Кристина и Артьом, се причисли към любовната конкуренция, в този момент е ред за първото им самостоятелно тестване – да подготвят 22 палачинки за 22 минути. Как ще се оправят инфлуенсърите от Бургас и каква ще бъде реакцията на останалите участниците, когато ги видят, очаквайте в новия епизод на предаването - на следващия ден вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Новото самостоятелно тестване ще внесе напрежение измежду дамите, а успеха ще бъде допустима единствено с вярна тактика. Жените ще се впуснат в игра с въпроси, в която би трябвало да познаят избора на своя джентълмен. Темите са свързани със фамилните връзки, живота на мъжете преди връзките им, техните занимания и желания. За да завоюват обаче, нежните половинки ще би трябвало да създадат значим избор – от коя от своите съпернички да откраднат точки. Шестте дами с най-голям резултат ще завоюват залозите на сътрудниците си, а останалите пет – ще изгубят. Кой против кого ще избере играе и ще бъде ли нарочена новодошлата Кристина, не пропускайте в новия епизод на „ Един за различен “.

Какви залози ще създадат кавалерите? Добри стратези ли са дамите? Как ще се оправят с кражбата на точки и коя двойка ще стане първенец без нито една неточност? Кой ще поведе класацията и кой ще остане с минимум средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в на „ Един за различен “, и формалния на предаването.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР