Страстите в Народното събрание (НС) ескалираха. Повод за словесната атака,

...
Страстите в Народното събрание (НС) ескалираха. Повод за словесната атака,
Коментари Харесай

Страстите се нажежиха, Тошко Йорданов заговори за позор и маймуни от трибуната

Страстите в Народното събрание (НС) ескалираха. Повод за словесната офанзива, която се развихри в Народното събрание, се оказа предстоящо или не – Република Северна Македония (РСМ). Днес депутатите преглеждат проекторешението на " Демократична България “ (ДБ) за Скопие, което бе утвърденото от Външната комисия.

Страстите се нажежиха до алено. Причината се оказаха две изявления на ръководителят на ПГ на " ИТН “ (ИТН) Тошко Йорданов. 

" От началото на годината ние разправяме, че министър председателят Петков, работи против българския интерес. И в този момент, даже и да подкрепите това решение, то няма да имате публичното утвърждение за него. Днешният ден е срамен за България, тъй като, както постоянно, народни представители, ще бъдат национални предатели “, сподели в първото си изявление Йорданов.

Той обаче не спря до тук, ами откакто още веднъж взе думата от парламентарната естрада съобщи: 

" Една маймуна помни три минути. Далеч съм от мисълта, че тук има маймуни. Но на този фамозен КСНС предлагането за включване на българите в конституцията, беше подкрепено единствено от Има Такъв Народ. Обръщам се с апел към президента да разсекрети това съвещание, с цел да се види по какъв начин Кирил Петков и президентът спориха и кой каква теза защитаваше. В тази зала няма маймуни, само че е хубаво да се види кой е работил още тогава. Моля президентът да разсрекрети този съвет, с цел да видите, в случай че не ви е позор, какви неща приказва Киро, Просто Киро “.

Освен това Йорданов съпостави френското предложение с кола: " Ако имате една кола без мотор, фарове и гуми и ви се предлага кола с гуми и фарове, само че без мотор... да ви имам и положителното предложение! “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР