Страшни клетви и заплахи принудили скандалната силиконка Анита Мейзер да

...
Страшни клетви и заплахи принудили скандалната силиконка Анита Мейзер да
Коментари Харесай

Мейзер трепери! Силиконката се покри от зловещите клетви, които се стовариха на главата й

Страшни обети и закани принудили скандалната силиконка Анита Мейзер да мине в конспиративност, научи HotArena.

По тази причина наказаната за гибелта на брачна половинка си Николай е прекъснала всевъзможни обществени изяви в мрежата. Те бяха станали неизменима част от всекидневието на Мейзер през последната близо една година, откогато мадамата се придвижи в Лас Вегас след излежаване на присъдата си.

Съвсем Доскоро Мейзер пълнеше обществените мрежи с видеа и фотоси от свои пътешествия до разнообразни екзотични дестинации. Много от постовете и са заливани с гневни трудове, в които възмутени хора разясняват държанието й и го дефинират като скандално.

Според тях Анита трябвало да се смири, откакто е лишила живота на брачна половинка си, вместо да се забавлява като че ли нещо не се е случило. А в някои от писанията имало откровени обети към скандалната силиконка. Проклятията съществено смутили Мейзер, защото тя била надълбоко вярваща и считала, че неприятната сила на злобни хора може да се стовари върху главата й.

Анита считала, че е изкупила виновността си, откакто към този момент изтърпява присъдата си, която смята за изцяло несправедлива. Според Мейзер заключването й в пандиза било скрит план против нея на завистници, които злобеели против нея и достиженията й в състезания за хубост и младия й атрактивен брачен партньор, който я боготворял. Злосторниците работили в комбина с правоохранителните органи в България, оповестява силиконката.

Мейзер споделяла с шепата американски другари, че в случай че има пъкъл на земята той се намира в родината й, а тя е предходна през него. Заради това след всички тествания и преживения призрачен сън в пандиза й се полагало да пребивавам добре и умерено. Точно на това завидели злобарите и почнали да сипят обети против нея. Още по-ожесточени те станали, откакто в медиите се популяризирала новината, че в живота на Мейзер има нов мъж. За него самата силиконка загасна в къси видеа от разходки в региона на Големия каньон и още няколко щата прилежащи на Невада, където е домът й, написа „ България през днешния ден ”.

Мейзер се зарекла да не стъпва повече на родна земя и споделила, че най-вече й липсва българското море, на чиито брег е домът й, в който със свински опашки бил удушен брачният партньор й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР