Страшна трагедия беляза футболен мач. 17-годишен тийнейджър колабира и издъхна

...
Страшна трагедия беляза футболен мач. 17-годишен тийнейджър колабира и издъхна
Коментари Харесай

Случи се огромна трагедия на футболен мач СНИМКА

Страшна покруса беляза футболен мач. 17-годишен младеж колабира и издъхна на терена единствено броени мигове, откакто избави дузпа в среща от Северната районна лига на Аржентина.

Става дума за вратаря Рамон Исмаел Коронел. Секунди преди да се случи нещастието младежът отразява 11-метров углавен удар, при който топката се удря в гърдите си. Стражът се втурва да чества със съотборниците си, когато ненадейно пада на терена.

Тъй като на стадиона няма доктор и кола за спешна помощ, Рамон е откаран в близката болница от почитатели на неговия тим, които го натоварили в багажника на един пикап. Младежът е умрял по пътя към лечебното заведение, а лекарите са съумели единствено да открият, че вратарят е получил сърдечен арест.

Трагедията се е случила в 9:00 часа вечерта във вторник в селце, ситуирано покрай град Реконкиста в северната част на провинция Санта Фе. Рамон, именуван от околните си Пики, дружно със съотборниците си от Унион де Голондрина са взели участие в мач, който е бил част от годишен набожен фестинал.

„ Той беше на седмото небе, защото спас дузпа, а в насладата си се строполи на земята “, споделя братовчед на Рамон Исмаел Коронел пред локалния вестник „ Реконкиста Хой “.

„ Не мога да схвана по какъв начин са провели мач без съществуването на кола за спешна помощ “, добавя опечаленият татко на вратаря Едуардо Коронел.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР