Странното отвличане на жена от Северна Калифорния, което грабна заглавията

...
Странното отвличане на жена от Северна Калифорния, което грабна заглавията
Коментари Харесай

„Американски кошмар“ на Netflix преразглежда отвличането на Дениз Хъскинс „Изчезнало момиче“ и неуспешния отговор на полицията във Валехо

Странното похищение на жена от Северна Калифорния, което сграбчи заглавията преди съвсем десетилетие – първо за това какъв брой локално полицията сподели, че това е машинация, по-късно за смущаващата истина, която в последна сметка се появи - притегля ново внимание с помощта на документални сериали на Netflix.

" American Nightmare " направи премиера в платформата за стрийминг предходната седмица и остава на върха на най-гледаните излъчвания. Поредицата включва нови изявленията с дамата, Дениз Хъскинс, и настоящия й брачен партньор, Арън Куин, и изследва по какъв начин съгласно тях локалните правоприлагащи органи и ФБР са ги провалили.

Двойката споделя за потрес от събитията от отвличането рано сутринта на 23 март 2015 година в град Валехо в региона на залива. Хъскинс прочувствено споделя по какъв начин е била отведена, държана в плен и изнасилена два пъти.

Разгледано е и по какъв начин полицейското ръководство на Валехо отхвърли отвличането като " оркестрирано ", откакто Хъскинс беше открит незасегнат д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР