Страните от колективния Запад и Украйна оказват натиск върху съюзниците

...
Страните от колективния Запад и Украйна оказват натиск върху съюзниците
Коментари Харесай

Захарова: Западът и Украйна оказват натиск върху руските съюзници, опитвайки се да прехвърлят оръжие на Киев

Страните от груповия Запад и Украйна оказват напън върху съдружниците на Русия в Организацията на контракта за групова сигурност (ОДКС), БРИКС, Общността на самостоятелните страни (ОНД) и Шанхайската организация за съдействие (ШОС), с цел да уредят прехвърлянето на оръжие на киевския режим. Това се споделя в коментар на формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова, оповестяват съветски медии.

„ В допълнение към партньорските и сателитните страни на НАТО и Европейски Съюз, като Австралия, Нова Зеландия, Швеция, Япония и някои други, които с възторг, непринудено или под насила, директно и непряко доставят такова съоръжение и муниции на режима в Киев на президента на Украйна Владимир Зеленски, даже съдружниците и сътрудниците на Русия в ОДКБ, Оперативно-наблюдателно дело, ШОС и БРИКС са под напън “, акцентира Захарова.

Според нея всевъзможни опити на трети страни да доставят оръжие на Киев ще се отразят най-негативно на вероятностите на двустранните връзки с Москва.

„ Изразяваме своята признателност на тези страни, които намират сили да устоят на масирания напън по този въпрос от страна на груповия Запад. Призоваваме нашите съдружници, сътрудници и съидейници да продължат да заемат кардинална позиция по сходни въпроси и да не поддават се на обещания, гаранции и обещания за компенсации, дивиденти, разнообразни типове индулгенции и преференции. Съответни доставки посредством фиктивни компании, трети или четвърти лица, под претекст на лизинг, краткотрайно депозиране, със свалени и фиктивни маркировки или потреблението на други комплицирани трикове при всевъзможни условия ще стане известно и по най-негативен метод ще се отрази на вероятностите на двустранните връзки с Руската федерация ”, добави още Захарова.

Западът оказва напън върху други страни по въпроса за доставките на оръжие за Украйна, като употребява методите на средновековната инквизиция, се споделя в изказване на съветското външно министерство.

Ведомството уточни продължаващия невиждан напън от страна на Запада и управляващите в Киев върху страни, които в един или различен миг са се сдобили с такива оръжия и муниции за потребностите на националната защита. Както означават в съветското външно министерство, западните страни употребяват за това „ заплашване и изнудване, арести и конфискации на имущество и банкови активи, налични на Запад, разнообразни ограничения за влияние върху живеещи там членове на фамилията и близки родственици на разнообразни държавници “.

„ С една дума, употребяват се всички мислими и немислими способи, присъщи на епохата на Средновековието с неговата инквизиция и интервала на безчовечен колониални завоевания “, добави съветското дипломатическо ведомство.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР