Страхотна идея - нека започнат с бомбардировките над Югославия и

...
Страхотна идея - нека започнат с бомбардировките над Югославия и
Коментари Харесай

Русия: Трибунал за Путин само след съд за САЩ

Страхотна концепция - дано стартират с бомбардировките над Югославия и окупацията на Ирак. В Сребреница можете да намерите и основните режисьори на продукции. Разбира се, също по този начин и търговията с органи в Косово под прикритието на американски публични лица. Веднага откакто приключат, те могат да стартират незабавно за нуклеарната бомбардировка на Япония.

Това написа представителят на съветското външно министерство Мария Захарова в " Телеграм " като коментар и редица задгранични водачи за интернационално следствие и образуване на боен арбитражен съд за събитията в украинския град Буча.
 Европейски Съюз праща следователи в Буча
Европейски Съюз праща следователи в Буча

От Организация на обединените нации желаят идентифициране на починалите

Припомняме, че Кремъл настоя международните водачи " да забавят темпото с безпочвени обвинявания за обстановката в Буча " и да изискват данни от разнообразни източници, сподели пред кореспонденти в понеделник представителят на съветския президент Дмитрий Песков.

Информацията за убийствата на цивилни в Буча " би трябвало да бъде съществено сложена под въпрос ", сподели Песков. Той акцентира, че на тези материали " не може да се има вяра ", тъй като съгласно него " специалисти от Министерството на защитата (на Русия) са разкрили в тях " признаци - едни или други ". " Фактите, календарната поредност на събитията също не приказват в интерес на достоверността на тези изказвания ", добави Песков.

На 3 април за убийства на цивилни в обитаемото място Буча, Киевска област. От ведомството споделиха, че съветските въоръжени сили са напуснали изцяло Буча на 30 март, а " доказателства за закононарушения " са се появили едвам на четвъртия ден, когато чиновници на Службата за сигурност на Украйна дойдоха в града. Руското министерство на защитата също по този начин акцентира, че на 31 март кметът на Буча Анатолий Федорук във видеообръщението си е удостоверил, че в града няма съветски военни, без да загатва убити по улиците локални поданици.
 Байдън: Путин би трябвало да бъде съден за военни закононарушения за убийствата в Буча
Байдън: Путин би трябвало да бъде съден за военни закононарушения за убийствата в Буча

Байдън смята Путин за жесток и военнопрестъпник

Днес стана ясно, чеЗаявките пристигнаха след разпространяването на информацията и най-много на фотосите за това, какво се е случвало в Буча и Гостомел, край Киев, по време на съветската окупация. Светът е шокиран. Френският президент Еманюел Макрон прикани под наказания да попаднат и съветския нефт и въглища.

Байдън обаче не назова дейностите геноцид.

По-рано Върховният комисар на Организация на обединените нации по правата на индивида Мишел Бачелет съобщи, че всички тела на убитите в Буча би трябвало да бъдат ексхумирани и разпознати, с цел да се подсигурява, че възможните военни закононарушения ще бъдат вярно разследвани.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР