Страхотен купон с българска емблематична песен си заформиха волейболистките на

...
Страхотен купон с българска емблематична песен си заформиха волейболистките на
Коментари Харесай

Купон по български за една от най-добрите волейболистки в света

Страхотен ваучър с българска емблематична ария си заформиха волейболистките на италианския " Конелиано " в съблекалнята. Поводът беше рождения ден на една от най-хубавите в света - италианката с нигерийски корени Паула Егону.

Играещата на позиция диагонал отпразнува своя 22-ри рожден ден на 18 декември, а нейната съотборничка на клубно равнище Христина Вучкова я поздрави след подготовка с родни поп-фолк ритми.
View this post on Instagram

Във радостния клип в обществените мрежи се чува, че Егону и другите волейболистки припяват и очевидно не за първи път честват точно с тази ария.

Преди няколко седмици " Конелиано " записа рекордна серия от победи. Тимът на Вучкова няма проваляне в 74 следващи мача - от декември 2019 година насам.

Егону е част от отбора през този интервал. Тя беше определена за най-полезна волейболистка в Шампионската лига през сезон 2020/2021. Също по този начин взе най-ценната самостоятелна премия в шампионата на Италия и шампионата за Купата през същата акция. Егону беше част от шампионския отбор на Италия от последното европейско състезание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР