Стойчо Младенов ще дари 10% от сумата, която очаква от

...
Стойчо Младенов ще дари 10% от сумата, която очаква от
Коментари Харесай

Стойчо Младенов ще дари 24 000 лв. на школата на "ЦСКА-София"

Стойчо Младенов ще подари 10% от сумата, която чака от банкрутиралия ЦСКА, в интерес на детско-юношеската школа на " ЦСКА-София ". Той има да получава 240 620 лева, което значи, че дарението ще е към 24 000 лева Асистентите му от интервала на ментор в ЦСКА (2013-2015 г.) -  Стойчо Младенов-младши, Анатоли Нанков и Тодор Янчев, също ще създадат дарения. Те ще са сред 4300 и 4800 лева

В момента синдикът на банкрутиралия ЦСКА - Дора Милева, прави заплащания към кредитори на 31-кратния първенец. От 8-те млн. лева, преведени от сдружение " Ред Енимълс ", закупило емблемата и останалите активи, сега са останали към 2,5 млн. лева Най-големият заемодател - Национална агенция за приходите, към този момент си е получил 4,8 млн. лева

Иначе пред публицисти в пресклуб " България " Младенов предложи " ЦСКА-София " да постанова повече младежкия национал Валентин Антов. " Антов е извънреден гений, който от дълго време е трябвало да бъде налаган ", разяснява той.

Младенов разгласи, че е възобновил контракта си с " Кайсар " единствено за един сезон. " Нарочно подписвам за една година, с цел да съм свободен с избора си в края на годината. Имах предложения от по-добри клубове с обичаи. Това, което се прави в последните три години в " Кайсар ", и картбланшът, който ми е даден, ме задължават да си работя за клуба. Ако печелим, печелим всички, в случай че губим, изгубвам единствено аз ", метафизичен означи 62-годишният Младенов, който бе разгласен за треньор №1 на Казахстан за 2018 година след спечелването на купата на страната.

Той прикани също премиера Бойко Борисов и спортния министър Красен Кралев да спомагат за легализиране на специалността треньор у нас. " В България какво се получава?! Старши треньорът е " човек никой ". Треньорите са мижитурки. Не отстояват престижа си. Решават да те изгонят, гонят те и си заминаваш. Допускат се треньори без лиценз да работят. Колко треньори в България работят без лиценз?! Той може да е доста положително момче и да схваща футбола, само че би трябвало да има лиценз. Това приказва и за равнището на ръководителя на футболния съюз, и за равнището на шампионата ", сподели още Стойчо Младенов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР