Стойчо Кацаров подписа пред очите ми всички необходими и задължителни

...
Стойчо Кацаров подписа пред очите ми всички необходими и задължителни
Коментари Харесай

Лекар от Пирогов: Кацаров подписа пред очите ми декларация за хоспитализация

Стойчо Кацаров подписа пред очите ми всички нужни и наложителни заявления за хоспитализация в болнично заведение. Това съобщи доктор Христина Каменова от " Пирогов " пред.

" Стойчо Кацаров беше изпратен от мен от началника на клиниката доцент Атанасов със своята брачна половинка да бъдат прегледани и той вероятно да бъде признат и приет в болница на легло във вътрешна клиника. Нетърпеливо изчакаха своето влизане. На пациента му беше направено ЕКГ, бяха му взели всички кръвни проучвания, беше изработен и скенер на бял дроб. След което пред моите очи той подписа всички нужни и наложителни заявления за хоспитализация в болнично заведение ", сподели тя.

 Кадър: Нова тв

" Нека потвърди по какъв метод различен е подписал личните му документи. Пред личните ми очи е подписал безусловно всичко ", добави Каменова.

" Дали пациентът ще остане на легло - това взема решение началникът на клиниката по отношение на всичко, което е правено. Те са решили, че може да бъде оставен на домакински престой. По негово предпочитание той не е останал да пролежава в болничното заведение за дните на хоспитализация ", изясни още тя.

" Подписал е всички документи за хоспитализация. Бил е склонен, минал е и през регистратурата, където е сканирана персоналната му карта и по-късно е преценено къде да се лекува ", сподели още доктор Каменова.

Казусът с лекуването на служебния здравен министър д- Стойчо Кацаров от ковид в " Пирогов " от няколко дни провокира публичен отзив. Напрежението сред министъра и " Пирогов " се добави и с рокадата, която бе направена в здравното заведение, откакто шефът проф. Балтов бе уволнен след инспекция на НЗОК.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР