Стоян Алексиев изненадващо се появи на премиерата на филма Доза

...
Стоян Алексиев изненадващо се появи на премиерата на филма Доза
Коментари Харесай

Стоян Алексиев още върти и жена, и любовница

Стоян Алексиев изненадващо се появи на премиерата на кино лентата " Доза благополучие " , откакто от много време страни от светските изяви, видя HotArena .

След издънката с младата си държанка Алексиев-старши бяга като демон от тамянот публични места с известни персони и публицисти. Причината е известна на всички - през 2017 година лекар Генадиев бе сниман в скандална непосредственост с младата си колежка Ивана Бобойчева на публично място пред десетки инцидентни минувачи. Той обаче нямаше смелостта да си признае, че има връзка с младата актриса, която бе негова студентка и излъга, че снима филм с невисок бюджет за образователна цел. 

Увлечението му по Ивана не бе загадка за никой в арт средите, дори и за законната му втора брачна половинка. След абсурда обаче Алексиев се покри от медиите, а отдръпването му съответства със гибелта на героя му лекар Генадиев в " Откраднат живот ". Скоро по-късно беше пенсиониран и от Народния спектакъл, само че към днешна дата продължава да играе в някои постановки. 

Ивана пък жъне триумфи в театъра в Шумен, където играе и в кукления спектакъл, и в постановки за възрастни. Тази година даже беше номинирана за премия. Тя се показва пред сътрудниците си като ибвързана и продължава да се вижда с Алексиев. Той обаче избра да остане в София при брачната половинка си Надежда, с която може да бъде забелязан на разходка из столицата. Нейният бизнес като издател е сполучлив и тя може да се похвали, че издава реномирани създатели с положителни преводачи и надлежно изкарва прилични приходи. Така на процедура Стоян Алексиев живее с две дами в отворена връзка. 

Колегите му заобикалят да го съдят като настояват, че той е влюбен в младата си възлюбена, само че не желае да нарани и дамата, с която е прекарал толкоз доста години. Засега и двете одобряват обстановката без драми като Бобойчева потвърди, че не е златотърсачка, която върти обич с възрастен мъж, с цел да се уреди на работа в някои от влиятелните софийски театри, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР