Стотици са вече събиращите се пред Президенството. Втори ден на

...
Стотици са вече събиращите се пред Президенството. Втори ден на
Коментари Харесай

Втори ден протестиращи се събират пред Президенството


Стотици са към този момент събиращите се пред Президенството. Втори ден на митинг в отбрана на демокрацията и против мутренската страна се организира в Триъгълника на властта. Очаква се след 18.00 часа недоволните да се усилят. Тогава е началният час на оповестения по-рано митинг в поддръжка на президенна Румен Радев.

Първи още веднъж бяа бяха от акцията „ Да спасим демокрацията “, уредници на която са скулптурът проф. Станислав Минеков, политическият анализатор Арман Бабикян и юрист Николай Хаджигенов.

Бабикян разяснява пред БНР, че недоволните ще избавят демокрацията със средствата на митинга, а демонстрациите ще продължат, до момента в който устоят силите и смелостта на хората.

Към демонстрацията се причислиха и протестиращи притежатели на заведения, които не са съгласни с решението на властта да затвори нощни заведения и нощни питейни заведения.

Също през днешния ден, само че в 19.00 часа, ще има контрапротест, проведен от клубовете на ГЕРБ. Той ще бъде в отбрана на държавното управление.

Очаквайте детайлности.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР