Стотици птици паднаха от небето в Хага, Холандия, по време

...
Стотици птици паднаха от небето в Хага, Холандия, по време
Коментари Харесай

Стотици птици падат мъртви от небето след тест на 5G мрежата

Стотици птици паднаха от небето в Хага, Холандия, по време на опит с новата 5G мрежа, при който е пробван нейният обсег и дали новата безжична технология ще вреди и на хората. Новините за нездравословните последствия за птиците не се появяват в медиите, тъй като първоначално починали единствено няколко птици, написа Блиц.

Kогато това се случило с още 150 птици, които паднали в публичния парк, хората почнали да се чудят какво става. Общо 297 пернати са починали в Хага. Малко преди злокобната преживелица на покрива на една постройка била сложена антена, с която почнали проби. След това птиците в близкия парк почнали да падат от небето.

В същото време е видяно, че патици от езерото в парка си потапяли главите под водата, като че ли с цел да избегнат излъчването, до момента в който други отлетели далеко. Тази информация бе споделена от Йохан Куле в неговия профил във Facebook. Слуховете се разясняват интензивно и в обществените мрежи.

„ Междувременно получих още информация за края на октомври (2018 г.) и открих, че птиците в действителност са жертви на опита “, написа Куле. По време на тестването на 5G мрежата е било видяно необичайно държание и на крави. Става дума за опит в Грьонинген, когато цялото стадо крави се озовало в канал. Експерти предизвестяват, че 5G мрежата влияе отрицателно и върху хората.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР