Стотици хиляди българи тръгват на път за празничния дълъг уикенд.

...
Стотици хиляди българи тръгват на път за празничния дълъг уикенд.
Коментари Харесай

Към връх „Шипка“ за 3 март: Как ще се стига дотам и къде ще се паркира?

Стотици хиляди българи потеглят на път за празничния дълъг уикенд. Интензивен трафик се чака в идващите дни, а една от най-натоварените прави ще е проходът „ Шипка “.

Въпреки че 3 март се пада в неделя, рестриктивните мерки в придвижването ще бъдат наложени още от на следващия ден.

Част от улиците в центъра ще са затворени за придвижване и паркиране

„ Ограниченията ще стартират от 20 часа на 2 март. В 6 часа на 3 март ще пропуснем през прохода жителите, които се движат с коли към върха за формалните празнувания на празника “, разясни комисар Антон Иванов от ОДМВР-Стара Загора.

Движението за директно преминаващите от Южна България към Северна България ще бъде пренасочено към Прохода на Републиката .

Няма закъсали коли

„ Онези, които ще посетят връх „ Шипка “, ще могат да паркират по пътното платно, като това би трябвало да става допустимо най-вдясно. Очаква се колоната да стартира безусловно от началото на прохода, защото времето ще е хубаво и нашите упования са доста хора да се качат на връх „ Шипка “, разясни още комисар Антон Иванов.

Той даде съвет на хората. „ Очакваме към върха да се качат няколко хиляди души, по тази причина подсещаме на всички да са деликатни и спокойни. Напомням, че въпреки всичко е празник – дано всички носят със себе си положителното въодушевление “, добави комисар Антон Иванов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР