Стотици граждани дойдоха да пожелаят успех на кандидат-президентската двойка Румен

...
Стотици граждани дойдоха да пожелаят успех на кандидат-президентската двойка Румен
Коментари Харесай

Радев и Йотова: ГЕРБ няма и да управляват повече, нямат шанс и за свой президент

Стотици жители пристигнаха да пожелаят триумф на кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова в Русе, съобщи Novini.bg

Хората им подаряваха цветя.

Днес те закриват предизборната си акция със шествие.

Множеството скандираше: " Победа ". Чуваха се пожелания за продобиване на президентската борба още на първи тур.

Шествието от стотици хора мина от ул. " Александровска " до пл. " Свобода ". На места кандидат-президентската двойка се спираше, с цел да приказва с хората.

" Заедно започнахме борбата против разпада на държавността, беззаконието и корупцията. Битка за свободна, обективна и просперираща България.
Предстоят ни още борби. За една нова България, която принадлежи и работи в полза на обществото, а не на скрити кръгове. За България, в която жителите живеят почтено и младежите виждат своето бъдеще.

Всички ние дружно, с общи старания и взаимност, ще победим страха, съмнението и унинието, с цел да може да просперира България.

Ще продължим да бъдем с народа си. ", написа Румен Радев на страницата си във Facebook.

По-късно в изявлението си пред мвожеството Радев съобщи: ГЕРБ нямат късмет да имат собствен президент. Няма и да ръководят повече!

" За нас е чест да закрием акцията си тук в Русе. Тъкмо в Русе избрах да поканя президентите на Австрия и Румъния, с цел да възродим Дунавската тактика. Благодаря ви. Заедно ще работим за идеята, която е за цяла България ", съобщи в словото си Радев.

От 5 години се борим за България на закона и справедливостта, стартира президентът.

„ Във всяка страна си има мафия, в България мафията си има страна. 5-годишната ни борба продължава. Ние не се пречупихме и не предадохме правилата, с които ни избрахте. За тези години не се изплашихме да бъдем вашия глас “, акцентира Румен Радев. И уточни, че служебното държавно управление е посочило, че страната може да се ръководи транспарантно и отговорно.

„ Днес виждаме, че дружно можем да се преборим с вируса, без да затваряме бизнеси и учебни заведения, паркове и градини. Правителството постави старания и цената на газа за България е два пъти по-ниска, в сравнение с в Европа. Повишихме пенсиите. Показахме, че България може да отстоява своя интерес на открито с ясни и аргументирани решения. Показахме, че можем да вземаме смели решения. Тези оздравителни процеси би трябвало да продължат. Ако запазим куража си, сме обречени на триумф. Изборите не са за президент и парламент, а за полезности “, разгласи Румен Радев.

" Само обединени ще върнем справедливостта. За да я върнем би трябвало да стартираме със правосъдната промяна. Трябва да има правдивост и отмъщение ", акцентира Румен Радев.

Той прикани " да отпушим пътя си на развиване, да бъдем общество на солидарността " и да създадем по този начин, че децата ни да остават в родината си.

„ През последните дни мафията поставя всевъзможни старания да дискредитира и обърква хората. Дори да станат първа политическа мощ, те няма да могат да ръководят повече. Те няма да имат собствен президент, с който да се върнат отново на власт. Нека е ясно, че оттук насетне всичко зависи от нас – дали ще излезем да гласуваме всеобщо и отговорно. Имаме обща задача, залогът е огромен – бъдещето на нашите деца “, продължи Румен Радев.

" Не ви предадохме и няма да ви предадем. С вас сме и победа! ", сподели още президентът Радев.

„ Искам да успокоя, че машини, които не са регистрирани в ЦИК няма да бъдат допускани. Честността на вота е обезпечена. Искат да дискредитират вота “, сподели пред публицисти Румен Радев.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР