„Стотици бежанци са се насочили към границата на България. Очаква

...
„Стотици бежанци са се насочили към границата на България. Очаква
Коментари Харесай

ПП МИР: Правителството няма капацитет да опази България

„ Стотици бежанци са се насочили към границата на България. Очаква се потокът от хора, искащи да преминат границата ни да се усилва. С това страната ни се сблъсква с още една спешна обстановка. Но има ли метод да се вземат решение проблеми, когато не са взети ограничения в точния момент? ". Това питат от Политическа партия МИР във връзка събитията от последните дни и обстановката с бежанцита идващи към Европа през Турция.

От Политическа партия МИР напомнят, че държавното управление не съумя да се оправи със задачата да сложи ограда, която да опази границите на страната ни. „ Управляващите влизат от рецесия в рецесия и не съумяват да се оправят съответно с нито един от проблемите, в това число и с националната сигурност ", разясняват от партията. От там молят неотложно в Народно заседание да бъде образувана работна група, чиято цел е в най-кратки периоди да се актуализира Закона за ръководство при рецесии от 2003 година и да се сътвори Министерство на бедствията, повредите и ръководството при рецесии.

***

ПОЗИЦИЯ НА Политическа партия МИР

Стотици бежанци са се насочили към границата на България. Очаква се потокът от хора, искащи да преминат границата ни да се усилва. С това страната ни се сблъсква с още една спешна обстановка. Но има ли метод да се вземат решение проблеми, когато не са взети ограничения в точния момент?

Правителството разноски милиони за ограда по границата ни. Ограда, която стана известна с това, че се разпада и по този начин и не извърши своето предопределение и по този начин и не ни защищити нито от чумата по свинете, нито от прииждащите бежанци.

Управляващите влизат от рецесия в рецесия и не съумяват да се оправят съответно с нито един от проблемите, в това число и с националната сигурност. Политическа партия МИР продължава да упорства за търсене на дълготрайни устойчиви решения. Партията моли неотложно в Народно заседание да бъде образувана работна група, в която с изключение на народни представители да влязат водещи специалисти в региона на ръководството на рецесии, както и представители на цивилен и неправителствени организации, които имат експертизата и отношение по тематиката. Целта на работната група е в най-кратки периоди да актуализира Закона за ръководство при рецесии от 2003 година, както и да се разработят методиките към него. А незабавно по-късно Народното събрание да одобри обновения Закон за ръководство при рецесии. Политическа партия МИР упорства и предлага да се промени структурата на Министерски съвет и да се сътвори Министерство на бедствията, повредите и ръководството при рецесии.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР