Сторми Даниелс застана на свидетелска скамейка във вторник на процеса

...
Сторми Даниелс застана на свидетелска скамейка във вторник на процеса
Коментари Харесай

Сторми Даниелс описва първата си среща с Тръмп на съдебния процес за мълчание

Сторми Даниелс застана на свидетелска пейка във вторник на процеса против Доналд Тръмп за безмълвие, описвайки пред правосъдните заседатели полов контакт, който порноактьорката споделя, че е имала през 2006 година, което е довело до това да й бъде платено да мълчи по време на президентските избори 10 години по-късно.

Даниелс влезе с бързи крачки в правосъдната зала, преди да постави клетва, без да стопира да огледа Тръмп, който се взираше право напред, когато тя влезе, само че по-късно поклати глава и постоянно шепнеше на юристите си, до момента в който тя свидетелстваше.

Свидетелските показания на Даниелс, който включва в детайли и на моменти графично отчитане на среща, която Тръмп отхвърли, е най-чаканото представление в развой, който превключва сред таблоидни детайли и сухи пояснения за водене на архиви. Свидетелство в правосъдната зала от порноактьор, която споделя, че е имала интимна среща с някогашен американски президент и хипотетичния републикански претендент, прибавя към дългата поредност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР