Стораро-старши и наследниците му, които също творят в чалга индустрията,

...
Стораро-старши и наследниците му, които също творят в чалга индустрията,
Коментари Харесай

Вижте как избухнаха тримата Стораро СНИМКИ


Стораро-старши и наследниците му, които също творят в чалга промишлеността, купонясваха в дискотека в Студентски град в столицата. Фики заби няколко дуета с татко си на сцената, а млади девойки като хищни хиени ги дебнеха на няколко метра. Двамата не отказваха да танцуват и да се снимат с палавите студентки, които търсеха близостта на известните за родните стандарти реализатори. Фики в последно време заряза обществените изяви, защото все по-често стои у дома при брачната половинка си и бебето им, което се роди по-рано през тази година. Това предизвика клюки, че чалгарят е станал мъж под чехъл и брачната половинка му даже му е лимитирала участията. Публична загадка е, че фенките му самоуверено му се нахвърлят в заведенията и той не може да се оплаче от липса на женско внимание, написа " България Днес ".



Не по-малко любопитно беше и наличието на най-малкия Стораро - Емрах. Чалгаджията беше в нощно заведение, макар че е едвам на 15 години. Непълнолетният реализатор се забавлява наедно с възрастните, въпреки че не консумираше алкохол и не пушеше цигари. Преди време се появи информация, че Емрах има 20-годишна другарка, само че той изоставя половинката си, с цел да се забавлява по мъжки. Двамата се срещнали, откакто момичето взе участие в клипове на Фики, само че се насочва към по-малко известния брат. Емрах бързо напредна в чалга средите и към този момент може да се похвали с дует с Емилия. След триумфа на парчето най-малкият от клана Стораро подписа контракт с " Пайнер " и самоуверено потегля по стъпките на татко си и батко си.



Избухването на Тони Стораро също е изненадващо, защото той се слави като мирен реализатор, който не е доста деен по нощните изяви. Вероятно чалга легендата е желал да покаже на синовете си по какъв начин може да се забавляват и че има живот отвън домовете им. Само не е ясно по какъв начин половинките им ще одобряват чалга празненството с разголени девойки.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР