Стопкадри Нова ТвПътищата от юг на Бургас са залети от

...
Стопкадри Нова ТвПътищата от юг на Бургас са залети от
Коментари Харесай

Мъже с джипове от събор по офроуд евакуират хора от Къмпинг Юг

Стопкадри Нова Тв

Пътищата от юг на Бургас са залети от вода.

Критична е обстановката до къмпинг Юг сега.

Оттам към Царево към този момент път няма, защото е наводнен.



Пътя е залят от водата от река Караагач и тук минават единствено високопроходими коли и тези на пожарната.

За благополучие близо 60 индивида от Националния събор по офроуд, който е тук, от сутринта изтеглят хората от Къмпинг Юг.

Един от участниците в събора Васил Радомиров разкри какъв брой души са избавили.



Благодарение на момчета от лагера от офроуд събор Приморско успяхме да изкараме стара жена лекарка, младо семейство с малко дете, два кемпера и две каравани. Момчетата не престават да оказват помощ, сподели за Нова Тв Васил.

Това е дежавю за нас, тъй като през 2014 година обстановката беше безусловно аналогова и нищо не се е трансформирало от този момент. 2014 година Къмпинг Юж, който се пада в тази посока и сега се цялостни с вода и към този момент е непроходимо, също бе наводнен. Тогава потърпевши хора нямаше, само че също бяха евакуирани хора и детски лагер, добави Радомиров.

Към този миг в къмпинга няма никой, само че водата влачи към морето всичко, което е по пътя и никой не се позволява на място дотук.



Царево остава откъсното. Намирам се в действителност сред Царево и Китен, където както споделих, минават единствено пожарни и спешни коли. На този стадий не престават да прииждат води и дребното благополучие, което хората имат за момента е, че дъждът понижава и се надяват той да не се усили още веднъж, каквито са прогнозите, съобщи от мястото репортерът на Нова Тв Елена Танева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР