Стопкадри бТВНапрежението в Денинг старс се покачи тази вечер и

...
Стопкадри бТВНапрежението в Денинг старс се покачи тази вечер и
Коментари Харесай

Неделя Щонова зашлеви шамар на водещия на Денсинг старс

Стопкадри бТВ

Напрежението в Денинг старс се повиши довечера и за малко нещата в танцувалното шоу да излязат от надзор.



Искрата възпламени доктор Неделя Щонова, която след страхотния валс, който изигра с Атанас Месечков, сподели на колегата си, че го обича.

Тези нейни думи явно допряха сърцето на Краси Радков и той сподели на Щонова: „ Аз съм очарован и желая да ви кажа пред цяла България, че в случай че съм ви обидил волно или несъзнателно през годините, ударете ми един пестник “.



Изненадана, Неделя попита водещия, в случай че направи това, дали ще го възбуди, при което Краси загатна, че щом е по лекарско разписание, може и да се получи, макар че не му се е случвало до момента.

Тогава Щонова реши да го успокои с признанието: „ Дори сред нас да не са случвали най-елегантните неща на света, най-важно е да не водим прочувствено счетоводство, а да бъдем прочувствено интелигентни “.



Краси обаче продължи да упорства да му удари пестник и откакто Неделя видя, че не може да промени обстановката, му зашлеви лек подобен.

„ Вместо да те ударя, ще напомня една мисъл на Бетовен – „ Аз не признвама друга форма на съвършенство и на предимство с изключение на добрината “, тъй че ще бъда добра и няма да ти удрям плесници “, посочи докторката по бТВ.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР