Стопкадър Нова ТвКостадин Костадинов от Възраждане“ излезе с първи коментар

...
Стопкадър Нова ТвКостадин Костадинов от Възраждане“ излезе с първи коментар
Коментари Харесай

Депутат от „Възраждане“ за боя в парламента: Рошавият господин ми свали очилата и ги счупи

Стопкадър Нова Тв

Костадин Костадинов от „ Възраждане “ излезе с първи коментар след физическите конфликти в Народното събрание. Депутатът от неговата партия Веселин Бешев пък изясни коя е повода за багра.

„ Онзи рошавия господин, ми взе очилата, смъкна ги, стисна ги и ги счупи “, каза Бешев, очевидно визирайки Манол Пейков от Демократична България.

„ Бешев е първенец по силов трибой, нали се сещате, че в случай че бе използвал мощ, щяха да хвърчят рошави глави “ посочи Костадинов.



„ Подобна нецензурност от тази парламентарна естрада има всякога. Всеки път оттук нататък, когато някой се опита да позори институцията Народно заседание, всякога, когато някой се опита да срами България и да цапа името на българския парламент, ние ще реагираме твърдо и безкомпромисно. Няма да допуснем в никакъв случай повече тези хора да излязат на парламентарната естрада “, добави Костадинов.

„ Нека да излязат и ние ще излезем. Този парламент няма повече да търпи нецензурност от парламентарната естрада. Тези хора се делегитимираха освен като национални предатели. За това нещо те би трябвало да лежат за пандиза. Те се делегитимираха и като естествени хора, тъй като това държание би трябвало да бъде спряно. Нали знаете поговорката, когато по-умния отстъпва, ръководи по-простия. Ние няма да допуснем повече България да бъде ръководена от сходни хора. Решението е нови избори “, добави Костадин Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР