Стопкадър бТВЦветанка Ризова зададе остри въпроси към Кирил Петков.Иикономиката ни

...
Стопкадър бТВЦветанка Ризова зададе остри въпроси към Кирил Петков.Иикономиката ни
Коментари Харесай

Цветанка Ризова към Кирил Петков: Вашият бюджет беше направен на пух и прах

Стопкадър бТВ

Цветанка Ризова зададе остри въпроси към Кирил Петков.

Иикономиката ни пораства, газовата връзка е реалност, и дано да да не плашат народа с тежка и страшна зима, сподели водачът на „ Продължаваме промянята “.

А ще бъде топло и уютно ли, попита Ризова своя посетител в „ Лице в лице “ по бТВ.

Мисля, че инфлацията ще продължава в действителност да тормози целия български народ и и по тази причина е толкоз значимо заплатите и приходите да се движат с нея, тъй че да не изостават от хората, които са най-близко до линията на беднотия и да отиват от другата страна. Това е нашият апел. Призовавам президента Радев да прояви отговорност, защото, в случай че служебно държавно управление не внесе бюджет и продължат със съществуващия бюджет, няма по какъв начин да се усили минималната работна заплата, няма по какъв начин пенсиите да се усилят повече от швейцарското предписание. Това може да стане единствено и само с нов бюджет, а ние сме били в държавното управление със длъжностен кабинет и знаем по какъв начин един финансов министър, който носи отговорността на финансовото ръководство, може да го внесе, съобщи Петков.

Да, само че хората споделят, че с този ваш бюджет партиите са си играели на предизборно наддаване, и този минал бюджет беше изработен на пух и прахуляк. И другото, хората се чудят това бюджет на Асен Василев ли е или бюджет на някаква копродукция, отвърна Ризова.

Първо, 230 депутати го поддържаха, това е доста значимо. И второ, сега е октомври месец и този бюджет още действа. Днес министърът на финансите ясно съобщи, че този бюджет ще бъде изпълнен и България ще наподобява по-добре от предстоящото от този бюджет, който ние сме приели като предно държавно управление, отговори Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР