Стопкадър бТВСоциологът Геновева Петрова каза защо Продължаваме промяната – Демократична

...
Стопкадър бТВСоциологът Геновева Петрова каза защо Продължаваме промяната – Демократична
Коментари Харесай

Социолог с тежки критики към „Продължаваме промяната“

Стопкадър бТВ

Социологът Геновева Петрова сподели за какво „ Продължаваме промяната – „ Демократична България “ губят повече гласоподаватели от ГЕРБ съгласно последните социологически изследвания.

„ В последните избори поддръжката беше за по този начин наречените твърди симпатизанти на съответните партии, а „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България, най-много „ Продължаваме промяната “, не толкоз „ Демократична България “, по този начин в доста по-голяма степен разчитаха главно общо казано на външна страна, не на доста поредни твърди гласоподаватели, тъй като при тях е и най-лесно. Така се стигна до отхвърли от поддръжка за съответната групировка “, разяснява в „ Лице в лице “ по бТВ Петрова.

„ Освен това обаче, дано да кажем, че отливът на гласоподаватели се дължи освен на това, че двете обединения са влезнали в общо ръководство. Отливът на гласоподаватели, изключително във връзка с „ Продължаваме промяната “ се дължи на кавги, неприемливи за обществото, които те създадоха. Първото нещо, за което може би всички се сещате, са въпросните записи, а и надлежно дейностите на всяка групировка. ГЕРБ най-малко създаваха усещането, че се пробват поредно да намерят решение, а насреща дълго време, изключително в лицето на „ Продължаваме промяната “ и нейните водачи, имахме една групировка, която непрекъснато обясняваше за какво няма да влезе в ръководство с ГЕРБ “, добави Петрова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР