Столичният спортен клуб Локомотив“ обяви организирането на един специален тренировъчен

...
Столичният спортен клуб Локомотив“ обяви организирането на един специален тренировъчен
Коментари Харесай

Клуб „Локомотив“ организира джудо-лагер през февруари: Вижте къде и кога

Столичният състезателен клуб „ Локомотив “ разгласи организирането на един специфичен подготвителен лагер , предопределен за разнородни възрастови групи, включващ кадети, девойки, младежи, мъже и дами. Този лагер е чудесна опция за спортисти от всички възрасти да усъвършенстват своите умения и да се приготвят за идните спортни сезони.

Лагерът ще се организира в спортната зала на клуба , ситуирана на историческия стадион „ Локомотив “, намиращ се на бул. „ Рожен “ №23. Програмата на събитието е разпределена в продължение на три дни – от 2 до 4 февруари , със следния график:

– 2 февруари: Започва в 17:00 часа
– 3 февруари: Две сесии – в 10:00 часа и в 16:00 часа
– 4 февруари: Също две сесии – в 10:00 часа и в 16:00 часа.

Участниците ще бъдат настанени в хотел „ Бутик 5 “ , ситуиран на бул. „ Ломско шосе “ №179, в ж.к. „ Връбница “ №1. Пакетът за престой е на стойност 150 лв. /около 75 евро/ , включва нощувка, закуска, обяд и вечеря. Това предлага улеснение и комфорт за участниците, които могат да се концентрират напълно върху своите тренировки и възобновяване.

За повече информация и елементи по отношение на записванията, заинтригуваните лица могат да се свържат с уредниците на лагера. Контактната информация е предоставена от Емил Йосифов, който може да бъде открит на телефон: 0885 032 344. Той ще даде спомагателни детайлности по отношение на програмата, образованието и други организационни въпроси.

С този лагер Семеен кодекс „ Локомотив “ продължава своята традиция да поддържа и развива спорта в другите възрастови групи . Това събитие съставлява неповторима опция за спортисти да се съберат дружно, с цел да се образоват и да споделят опит и тактики за бъдещите си триумфи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР