Столичният инспекторат започва почистване на графити и нецензурни надписи по

...
Столичният инспекторат започва почистване на графити и нецензурни надписи по
Коментари Харесай

Общината чисти графити и нецензурни надписи от сградите в София

Столичният инспекторат стартира разчистване на графити и нецензурни надписи по фасадите на постройките в София.

Сто квадратни метра нецензурни надписи и драсканици към този момент са отстранени от улица "Цар Иван Асен Втори ". Сред почистените обекти попадат елементи от знаковите за улицата кооперации като "Царевец ", "Асеновец " и "Трапезица ", а в сектора към кино "Влайкова " са заличени десетки нецензурни надписи и знаци. Работата по унищожаване на графитите се прави със профилираната почистваща система "Ghibli Skid Silent ", като в идващите дни следва да бъдат почистени обекти в частта от 12-то СУ "Цар Иван Асен Втори " до бул. "Ситняково ". На улицата са открити и 28 елтабла в неприятен външен тип, като за тяхната смяна към този момент има постъпило предложение от художник за тематичното им изрисуване, а рекламна организация предлага за своя сметка да отпечата красиви визии, с които таблата да бъдат преобразени.

Кампанията по облагородяването на градската среда по емблематичната улица "Цар Иван Асен Втори " е взаимна сред Столичния инспекторат и администрацията на регион "Средец ".

През последната година Столичният инспекторат организира дейни дейности по изтриване и унищожаване на грозни графити от фасади на здания, детски градини и учебни заведения, метростанции, подлези, монументи. До този миг са отстранени повече от 4 хиляди кв. м сходни надписи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР