Столичните Славия и Локомотив се включиха в кампанията Подкрепа за

...
Столичните Славия и Локомотив се включиха в кампанията Подкрепа за
Коментари Харесай

Славия и Локо София рамо до рамо в кампанията Подкрепете българските капитани

Столичните Славия и Локомотив се включиха в акцията „ Подкрепа за българските капитани “. Тя е за Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха арестувани дружно с кораба Galaxy Leader на 19 ноември тази година.

Инициативата бе подета от близки и другари на двамата и започва на 6 декември – Никулден, ден на моряците.

А клубовете, които я започнаха бяха Пирин Благоевград, където е роден капитан Чанев, както и Черно море от Варна, където двамата са приключили висшето си обучение.

" Бели " и " червено-черни " също без планиране поддържаха идеята, позирайки с фланелки с надпис: „ Подкрепа за българските капитани! Любо, Данаил – с вас сме! “, като задачата е да им изпратят позитивна сила.



Отборите, както и околните и приятелите имат вяра, че управляващите вършат всичко допустимо въпросът да бъде позволен бързо и сполучливо и двамата наши сънародници да се приберат живи и здрави при фамилиите си, закриляни от Свети Николай Чудотворец.

Инициативата бе подкрепена още в първия ден от волейболния клуб ЦСКА, както и от Българската федерация по бокс. Очаква се още отбори и огромни фигури в родния спорт също да се включат в акцията.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР