Столичната полиция задържа бившият съдружник на Гриша Ганчев – Ангел

...
Столичната полиция задържа бившият съдружник на Гриша Ганчев – Ангел
Коментари Харесай

СДВР задържа Ангел Бончев за зплаха с убийство срещу сина му


Столичната полиция задържа някогашният съучастник на Гриша Ганчев – Ангел Бончев, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на източници от Столична дирекция на вътрешните работи.

Според неофициална информация от проверяващите Бончев е задържан, откакто заплашил с револвер сина си Бончо.

Бончев бе една от жертвите на така наречен тайфа за отвличания " Наглите ". При заплащането на откупа за свободата му през 2008 година бе отвлечена починалата му брачна половинка Камелия.

При договарянията за неговото освобождение той получил есемес, с който е известен, че би трябвало да подари събраните досега пари за откуп на фондация, която набира средства за лекуване на рак на гърдата посредством акция по телевизия бТВ.

На идващия ден Бончев направи публично изказване по малкия екран и в него разгласи, че притежателят на " Литекс комерс " Гриша Ганчев го е отстранил от целия бизнес, а събраната сума от 157 000 евро подарява на фондацията.

Впоследствие Ангел Бончев осъди фондацията " Утре за всеки ", на която бе заставен да подари парите. Съпругата му Камелия пък умря от рак, който разви около отвличането й.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР