Столичната полиция отново е получила сигнал за заложени взривни устройства

...
Столичната полиция отново е получила сигнал за заложени взривни устройства
Коментари Харесай

Сигнал за заложени бомби във всички средни училища и колежи в Киев е постъпил в местната полиция

" Столичната полиция още веднъж е получила сигнал за заложени взривни устройства във всички междинни учебни заведения и колежи в Киев. Полицаи и чиновници на държавната работа за изключителни обстановки подхващат всички нужни ограничения ", се показва в известието.

 

" Що се отнася до евакуацията на децата и учителите от пространствата, решение ще се вземе в допълнение от учебната администрация и полицията. Запазете успокоение и следете за възобновяване на информацията ", разясняват от киевската военна администрация.

 

Предупредително известие е имало и на 1 септември, в деня на разкриване на новата образователна година, само че след последвалата щателна инспекция опасността не е била доказана, напомня организацията. УНИАН отбелязва, че формата на образование (присъствено или дистанционно) в Украйна ще се дефинира от регионалните военни администрации по места според от обстановката по сигурността.

 

По данни на украинското министерство на образованието от общо 3,951 млн. възпитаници в Украйна присъствено ще бъдат обучавани 45 %, 30% ще учат в разбъркан формат на часове, а единствено 25 % ще бъдат на цялостно отдалечено образование. Оповестено е, че 500 000 украинчета, които подлежат на учебно образование, сега се намират в чужбина.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР