Столичната община от днес приема заявки от фирми, предприятия, бизнес-центрове,

...
Столичната община от днес приема заявки от фирми, предприятия, бизнес-центрове,
Коментари Харесай

Столичната община разширява възможностите за ваксинация



Столичната община от през днешния ден приема поръчки от компании, предприятия, бизнес-центрове, в които има най-малко 50 чиновници, които желаят да се имунизират и ще бъде изпратен имунизационен екип на място .

Продължава имунизацията посредством мобилни пунктове , проведена от Столична община и Столичната РЗИ.
Целта е да се улесни и форсира процесът на имунизация в София.
Допълнителна информация за акцията ще може да се получи и на телефон – 0700 17 310.

Заради високите температури и по-голяма сигурност за здравето на медицинските екипи и жителите от миналия уикенд работят пунктове на закрито в комерсиалните центрове " Парадайс ", " Сердика център " и " Ринг мол ". В тях искащите жители ще могат да се имунизират от 13.00 ч. до 18.00 ч.

Остава отворен имунизационният кабинет в читалище " Асен Златаров " в кв. " Христо Ботев ", регион " Слатина ". Пунктът в кв. Дружба, регион Искър ще бъде изместен от парка вътре в Дома на културата " Искър ". Работното време на тези два кабинета е от 9,00 до 16,00 ч.

Мобилният имунизационен рейс на СРЗИ също предлага имунизация на искащите. Той трансформира местоположението си всяка седмица.
Гражданите, които са си сложили първа доза в някой от пунктовете в парковете, ще могат да получат втората си доза в един от комерсиалните центрове, включени в акцията или в двата културни центъра.

Децата над 12 година могат да бъдат имунизирани с ваксина „ Пфайзер “ от персоналните си лекари или във имунизационните пунктове. Ваксините на „ Янсен “ и „ Модерна “ са за лица над 18 година

Продължава и (Диагностично консултативни центрове) в София. Тя се прави в делничните дни, след авансово записване.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР