„Стоенето на Пламен Узунов в президентството не носи никакви дивиденти

...
„Стоенето на Пламен Узунов в президентството не носи никакви дивиденти
Коментари Харесай

Красимир Ципов: По-добре е Божков да се върне и да се защитава от сериозните обвинения

„ Стоенето на Пламен Узунов в президентството не носи никакви дивиденти на Румен Радев. Президентът за следващ път търси борба сред институциите ", сподели зам.-председателят на ПГ ГЕРБ Красимир Ципов в "Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3.

"Божков не може да разклати държавното управление. Неговите изказвания не почиват на никакви доказателства. Вместо да желае да прави политически план, по-добре би било да се върне в България и да се пази от обвиняванията, които са извънредно съществени ", съобщи Ципов по отношение на политическите упоритости на Васил Божков.

Цветомир Найденов разкри кой може да е снимал прокурор Кънев от името на Божков

"Тревожно е това, което се случва в ГДБОП. Такива управителни чиновници да покровителстват лица, които популяризират дрога, е извънредно смущаващо, само че прокуратурата и Министерство на вътрешните работи свършиха нужното ", разяснява Красимир Ципов скорошните арести на управителни фрагменти в ГДБОП.

"Странни са думите на Цветан Цветанов по отношение на ГЕРБ, само че времето ще покаже по какъв начин ще развие неговият политически план ", сподели Ципов за новия план на някогашния си съпартиец.

Иван Гешев: Българското общество ще види истината, няма недосегаеми лица

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР