Стиви Никс казва, че „Дейзи Джоунс и шестте“ я е накарало да се почувства „като призрак, който гледа“ нейната „собствена история“

...
Стиви Никс най-накрая коментира хитовото шоу, за което мнозина смятат,
Коментари Харесай

Стиви Никс най-накрая коментира хитовото шоу, за което мнозина смятат, че се базира на нейната музикална кариера с Fleetwood Mac.

Емблематичната певица, на 75 години, публикува неподвижно изображение от „Daisy Jones & the Six“ на Amazon във вторник в своя Instagram и сподели мнението си за сериала от 10 епизода в надписа.

„Току-що приключих с гледането на Дейзи Джоунс + 6-те за втори път. В началото това всъщност не беше моята история, но Райли безпроблемно скоро се превърна в моята история,” пише Никс по отношение на главната звезда от сериала Райли Киоу.

„Върна спомени, които ме накараха да се почувствам като призрак, наблюдаващ собствената си история“, продължи Никс.

Стиви Никс изпълнява в Oakland Coliseum през 1981 г. Вдясно - Райли Киоу в "Дейзи Джоунс и шестте." Стиви Никс изпълнява в Oakland Coliseum през 1981 г. Вдясно - Райли Киоу в "Дейзи Джоунс и шестте." Getty Images/Amazon Prime

„Беше много емоционално за мен. Просто ми се иска Кристин да го беше видяла. Тя щеше да го хареса“, добави певицата на „Dreams“, имайки предвид покойната си колежка от групата Fleetwood Mac Кристин Макви, която почина през ноември миналата година.

Никс завърши съобщението си с „Надяваме се, че ще продължи…“

„Дейзи Джоунс и шестимата“, който е номиниран за девет награди Primetime Emmy тази година, имаше премиера през март.

Актьорският състав на "Дейзи Джоунс и шестте." Актьорският състав на "Дейзи Джоунс и шестте." Лейси Терел/Прайм Видео

Базиран на книгата на Тейлър Дженкинс Рийд, „Дейзи Джоунс и шестимата“ описва възхода и падението на измислена рок група през 70-те години, за която много читатели и зрители вярваха, че е силно вдъхновена от сагата за Fleetwood Mac.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР