Стилияна Николова спечели още два златни медала от световната купа

...
Стилияна Николова спечели още два златни медала от световната купа
Коментари Харесай

Стилияна Николова с още 2 златни

Стилияна Николова завоюва още два златни медала от международната купа по художествена гимнастика, която се организира в „ Арена София “. Възпитаничката на Валентина Иванова изигра ослепително съчетанията си с обръч и с топка и справедливо получи най-високите оценки в двата финала – 33.800 точки за осъществяването с обръч и 35.000 точки за това с топка.

Във финала с обръч среброто с 33.600 заслужи Ася Ади Катц (Израел), а бронза стана владеене на международната шампионка Софиа Рафаели (Италия) с 32.600 точки.

Другата ни представителка в осъществяванията с обръч Ева Брезалиева приключи на седма позиция, откакто позволи сериозна неточност – излизане на апарат отвън терена, поради което получи 28.750 точки.

В осъществяванията с топка Рафаели стъпи на второто място с оценка от 33.150 точки, а трета е Тахмина Икромова (Узбекистан) с 31.750 точки.

При ансамблите във  финала с пет обръча гимнастичките на България останаха на седмо място. Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова, които станаха първи в многобоя нощес, през днешния ден позволиха неточности и бяха оценени с 30.600 точки. Златото взе Италия с 34.850 точки, Израел с 34.700 и Франция с 33.400 точки.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР