Стенли Мартин Лийбър (1922 – 2018), или Стан Лий, е

...
Стенли Мартин Лийбър (1922 – 2018), или Стан Лий, е
Коментари Харесай

10 любими цитата от легендата на Marvel Стан Лий

Стенли Мартин Лийбър (1922 – 2018), или Стан Лий, е американски публицист, редактор и журналист, притежател на премия „ Сатурн “ и номиниран за премия „ Еми “ и три награди „ Хюго “. От 2011 година има звезда на Холивудската алея на славата.

Той взе участие в основаването на облиците на едни от най-великите супергерои на Марвел Комикс, измежду които са Спайдърмен, Железния човек, Фантастичната четворка, Хълк, Х-Мен и Отмъстителите, както и доста други супергерои и суперзлодеи.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Stan Lee (@therealstanlee)

 „ Развлеченията са едно от най-важните неща в живота на хората. Чувствам, че в случай че можеш да забавляваш хората, правиш нещо положително. "   

***

 „ Не проучвам нещата прекомерно деликатно. Откривам колкото повече анализирате, толкоз повече бягате от спонтанността. "

***

”Нямам ентусиазъм. Имам единствено хрумвания. Идеи и периоди. "

***

„ Най-щастлив съм, когато работя. Ако не работя, усещам, че изгубвам времето си. ”

***

„ Аз съм просто човек, който се пробва да напише неща, които забавляват хората. И в случай че мога да го направя по метод, който ги кара да избират да подражават на добър човек, в сравнение с неприятния човек, аз съм благополучен. "

***

„ Моята доктрина за това, за какво хората харесват супергерои, е, че когато сме деца, всички обичаме да четем приказки. Приказките са за неща, които са по-големи от живота… след това ставаме малко по-възрастни и спираме  да четем приказки, само че в никакъв случай не превъзмогваме  любовта си към тях. ”

***

 „ Колкото повече четеш, толкоз по-добър повествовател ще станеш. ”

***

 „ Да имаш концепция е най-лесното нещо на света. Всеки има хрумвания. Но би трябвало да приемете тази концепция и да я превърнете в нещо, на което хората ще реагират - това е мъчно.  ”

***

 „ Когато работиш с хора, които харесваш и на които се възхищаваш, тъй като са толкоз положителни в това, което вършат, не се усеща като работа, а е като че ли играеш. ”

***

" С огромна мощ идва огромна отговорност. "

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Stan Lee (@therealstanlee)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР