Стефания Колева има славата на най-голямата авантаджийка в родния шоубизнес.

...
Стефания Колева има славата на най-голямата авантаджийка в родния шоубизнес.
Коментари Харесай

Приятели на Стефания Колева: Голяма авантаджийка е, никога не си плаща сметките

Стефания Колева има славата на най-голямата авантаджийка в родния шоубизнес. Актрисата, нашумяла в миналото като Силвето от сериала „ Тя и той ”, заобикаля да си заплаща дори кафетата, когато излиза с познати и другари. Вместо да извади портмонето, щом пристигна сметката, тя се прави на разсеяна, до момента в който някой от компанията не реши да я почерпи, настояват осведомени.

Сред артистите в София се описват митове какъв брой стисната е Стефания Колева. На пръв взор тя не прави такова усещане, защото не наподобява като скъперник – облича се добре, проличава, че се поддържа и постоянно посещава салоните за хубост, нормално е усмихната, положителна и подготвена за ваучър. Повечето й сътрудници обаче настойчиво заобикалят да излизат с нея, в случай че не желаят да платят за удоволствието да са в компанията на русокоската. Говори се, че още от студентските години тя е привикнала да муфти другите за пари, а в салоните за хубост упорствала за отстъпки или бартер – разкрасяване против реклама в профилите й в обществените мрежи. Много рядко се навивала да даде пари за каквото и да е. Актрисата била уверена, че същинската дама не може да си разреши да се охарчва. Затова в никакъв случай не вадела портфейл, в случай че не е безусловно неотложно. В заведенията за хранене да вземем за пример, без значение дали е в компанията на мъже или дами, до последно се правела, че не вижда по кое време е пристигнала сметката. „ Стефания просто не обича да заплаща даже за кафето си ”, настояват препатили.

В необятното обграждане на някогашната екранна партньорка на Юлиан Вергов в „ Тя и той ” се разнасят истории по какъв начин е излизала с другарка, предложила да си вземат кафе в пластмасови чашки, с цел да пият, до момента в който се разхождат, само че пари по този начин и не давала. Най-често приятелките били на правилото „ Какво толкоз? Едно кафе! ” и покривали разхода. Но при последващи излизания имали едно мислено.

Из родните списания пък се споделя по какъв начин Стефания имала табиет да оставя без пари екипите, които й вършат фотосесии за корици или публикации. Тя не серпантина да се оплаква какъв брой е гладна и изморена, молела да й купуват храна и питиета, само че забравяла да ги заплати. Понякога твърдяла, че инцидентно е излязла без портфейл, само че най-често се правела на разсеяна, разчитайки, че другите са длъжни да преглътнат разхода, тъй като тя самата е звезда.

Запознати описват по какъв начин Стефания пазарувала единствено на промоция. Тя проучвала подробно всички етикети по магазините, преди да купи нещо, с цел да е сигурна, че няма да се набута с непотребни разноски. Това се засилило, когато преди към 6 години се развела с втория си мъж – богатият проектант Йордан Ликов. Преди него актрисата бе омъжена за режисьора Владимир Шишков, от който има щерка, само че се приказва, че бракът им бил доста проблематичен. Човекът мъчно успявал да угоди на материалните искания на взискателната си жена.

Колеги на актрисата разясняват зад тила й, че рядко се среща безсрамие като нейното . Известно е, че точно на това свое качество тя дължи специалността и цялата си кариера. До ден сегашен русокоската се хвали по какъв начин преди време е влезнала в класа на Стефан Данаилов. Била призната да учи „ Кукли ” в Театралната академия, само че желала да е при Мастера. Един ден просто го спряла в коридора и му споделила, че би трябвало да я вземе. Според доста нейни познати го е спечелила не толкоз с качества, колкото с непримиримост и нахакано държание. Години по-късно, към този момент известна актриса, тя не е изневерила на този жанр на държание, който й е извънредно преференциален.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР