Стефан Янев пукна пушката във Фейсбук, отваряйки пътя за абдикация

...
Стефан Янев пукна пушката във Фейсбук, отваряйки пътя за абдикация
Коментари Харесай

РАДЕВ КАЧЕН НА ГЪРБА НА СТЕФАН ЯНЕВ В ОПИТ ЗА АБДИКАЦИЯ. КАК ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ, АКО НЕ СЕ РАЗГРАНИЧИМ ОТ „СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“?!

Стефан Янев пукна пушката във Facebook, отваряйки пътя за абдикация на Румен Радев от наложеното тъкмо от Радев продуктово позиционирано държавно управление, отпред с продуктово позиционирания му артикул „ Политическа партия “:

„ ….Задачата е да бъде освободен поста на министъра на защитата за някой, който е по-, да го кажем по този начин, по-отзивчив при прокарването на съответни външни ползи при определянето на българския политически дневен ред, в това число във връзка с военната сфера и решенията, които се взимат там.

….Реализирането на сходен сюжет, съгласно мен, слага под риск националната ни сигурност. И доколкото не виждам никакъв здрав разсъдък, а единствено надълбоко притеснителна безредица и по какъв начин беше… „ тежка некомпетентност “, желая да споделя с българските жители, че това, което се случва, че решенията, които следва да бъдат взети, не са в полза на България. Нещо повече – рискови са за страната ни. Опасни са, тъй като следствията – стопански, финансови и обществени, ще се стоварят скоро със страшна мощ и тогава сигурно ще има оставки, само че към този момент не и работещи решения.

….Изстрадалата ни Родина не заслужава да бъде жертвана в игрите на огромните. И тук дори не е от голяма важност дали повода е, че дилетанти се вършат на политици или се пробват да капитализират посредством политиката. Българските жители заслужават да бъдат представлявани съответно в държавната власт. Авантюри

Да можем да се обединим в името на Родината – персони, партии и гражданско общество! “

Несъмнено Стефан Янев заслужава почитание за позицията си, която показва сега. Казвам „ сега “, тъй като няма по какъв начин да се не помни нахиленото му селфи с Байдън, както и премиерството му тъкмо по времето, в което ментора му Румен Радев изрече, че „ България би трябвало да бъде ръководена в синергия с дневния ред на Съединени американски щати “ и посланикът Херо Мустафа надменно дефилираше във всяко негово министерство.

Към днешна дата в световната турболенция, в която се вихри България, в действителност гласът на Стефан Янев звучи най-разумно и обикновено на фона на цялостните идиоти, които ни ръководят, отпред с Просто/то/ Киро.

Но!

Стефан Янев е министър на защитата тъкмо в държавното управление на Просто/то/ Киро. Той му е министър председател, сиреч, началник. Това „изоква“ не значи нищо, с изключение на бля-бля думички БЕЗ дейности.

От друга страна Румен Радев „ на един глас “ /любим кух лаф на Просто/то/ Киро/ с Просто/то/ Киро изреваха против „ съветската експанзия “ и Путин.

АФЕРА първа писа за готвения „ нов план “ от Румен Радев, който цели да го дистанцира от идиотите кирчовци и кокорчовци, които тъкмо Радев наложи, тъй като към този момент и с просто око се вижда какви невъобразими кретени ръководят – с изключение на елементарни, нефелни и безпросветни, само че и цинично и надменно надупени на американските ползи.

Последното, прочее е в унисон със „ синергията с дневния ред на Съединени американски щати “, която по този начин буйно прокламира Румен Радев, само че все пак самият Радев стартира да вдява, че тоталното крушение на неговото държавно управление подкопава и него.

Радев няма по какъв начин да избяга от ЛИЧНАТА СИ ОТГОВОРНОСТ за Политическа партия, за Просто/то/ Киро, за продуктовото им позициониране с решаващата помощ на Херо Мустафа. Нищо, че си уреди персоналния комфорт за още пет години като президент, той е изтъкан от комплекси за власт и лелее да овладее всичко.

Правенето на нов следващ план, зад който е сянката на Румен Радев, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, ще направи опит за „ НОВО “ продуктово позициониране, откакто настоящето е тотал вреда. И тук Стефан Янев играе ракетата притежател.

Стефан Янев е пуснат на напред във времето, имиджово завършен като „ революционера “, като „ моралния “, „ кардинален “ и прочие, и прочие. А на гърба му е качен Радев, който би трябвало направи новия си опит след злополуката с Просто/то/ Киро.

Стефан Янев трасира пътя за това. Трасира шосето на „ новия план “ на Радев.

Но!

С какви хора? С какви лица? Видяхме до момента Румен Радев, респективно Стефан Янев, каква пасмина събират към себе си. „ Новия “ план прочее е същата гозба с грозде и това за следващ път ще изяде така и така висящата на косъм глава на Радев.

Разкрачената позиция като прислужници на Херо Мустафа, само че хем сякаш „ бунтари “, няма да издържи дълго.

Баналните изречения за обединяване на всички в името на България е дърварски кух трафарет, с който никого не могат да впечатлят, с изключение на алените, които в този момент дефинитивно се зануляват, раздробявайки дефинитивно Българска социалистическа партия и придърпвайки към сякаш „ левия “ „ нов “ план. Но отново … с Херо Мустафа.

Кого ще сплотява Стефан Янев, в случай че не се разграничи от „ синергията с дневния ред на Съединени американски щати “, в която се кълне дружно с Радев?!

Изявлението във Facebook на Стефан Янев не е нито спотанно, нито просто ей по този начин пуснато, то е стратегически подбрано като миг и като пласмент.

АФЕРА още преди месеци написа, че края на март стартира края на продуктово позиционираното държавното управление на Просто/то/ Киро с наставник Радев.

Последният късмет на Радев да излезе що годе „ чист “ от лайната, с които се омаца, е Стефан Янев и Янев е  пуснат на амбразурата да внушава „ нова “ „ непорочност “.

Обаче.

Как самият Янев ще се разграничи от натвореното от двете служебни държавни управления, които прокараха „ новия “ път на кинтите през Корпинката и Узуновката? Как ще се разграничи от гневното надупване на американския дипломат Херо Мустафа?!

Отваряйте си очите и мислете, когато за следващ път ви пробутват лъскава опаковка на едно и също нещо, от което до момента сте повръщали.

И сюжета, и режисурата на това, което се случва като „ нов “ пиниз ПАК издиша. Защото с изключение на сюжет и постановка, трябват и надарени, и качествени АВТЕНТИЧНИ ЛИЦА. Досега Радев и Янев потвърдиха, че са безусловно бездарие откъм откриването на такива за сметка на измамници и клоуни, които ни пробутаха.

ВСИЧКИ, които докараха страната дотук – от ГЕРБ до ВСИЧКИ радеви „продуктово позиционирани“ летят страховито към политическото сметище. България се нуждае в действителност от НОВИ ЛИЦА, неучаствали в този тюрлюгювеч дотук, достоверни, храбри и със сърца. Не продажни зомбита.

Веселина Томова
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР