Стефан Вълдобрев влиза в ролата на Че Гевара в легендарната

...
Стефан Вълдобрев влиза в ролата на Че Гевара в легендарната
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев се превъплъщава в Че Гевара

Стефан Вълдобрев влиза в ролата на Че Гевара в именитата бродуейски мюзикъл „ Евита ". Творбата на Андрю Лойд Уебър и Тим Райс е следващата музикална изненада на Опера Пловдив. Премиерата на мюзикъла с безсмъртния шлагер Don't Cry For Me Argentinа и наградената с „ Оскар” ария You Must Love Me от кино лентата с Мадона бе на 10 май.

„ Безразсъдно се мятам в това предизвикателство, воден от интуицията си. Как да откажеш на покана от опера? „ Евита” и „ Джизъс Крайст Суперстар” са ми обичаните творби на Андрю Лойд Уебър”, описа Стефан Вълдобрев в „ Тази неделя”.

Доцент Нина Найденова ме предложения да „ изпея 9-10 песни”. Оказа се, че са едни от най-сложните музикални неща, които съм изпълнявал”, разкри известният артист и артист, който има вяра, че публиката не би трябвало да схваща какъв брой старания ти е коствало да се подготвиш за ролята.

Участието в мюзикъла на Андрю Лойд Уебър не е единствената различна изява на актьора.

„ Обичам да пея по сватби”, разкрива Стефан Добрев и добавя, че това е доста красиво преживяване.

Междувременно, до момента в който свири на една женитба, актьорът е бил отличен с премия за ролята си в последния филм на Костадин Бонев – „ Далеч от брега” на Фюжън филм фестивал във Валенсия.

„ Много се веселя, тъй като това е премия от хора извън, които не ме познават”, показа артистът и описа, че доста харесва да взе участие в кафкиански истории, какъвто е и филмът на Бонев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР