Стефан ТашевНали помните Мутри вън“? Сборището на протестърите“, което скандираше

...
Стефан ТашевНали помните Мутри вън“? Сборището на протестърите“, което скандираше
Коментари Харесай

Мутрите се върнаха! Заплашват журналисти със смърт

Стефан Ташев

Нали помните „ Мутри вън “? Сборището на „ протестърите “, което скандираше тези думи през 2020 година? Подкрепено от вдигнатия пестник на Румен Радев със същия апел.

Три години по-късно Мутрите се върнаха! Върнаха ни в 90-те години на предишния век, когато мачкаха и заплашваха публицисти. Сега е същото. Бащата на Просто Киро Петко Петков, който очевидно се има за огромна работа и някакъв фактор в страната, заплаши издателят Недялко Недялков с физическа кавга и гибел! Щял да му счупи главата!

Това е 21 век, в страна член на Европейски Съюз?!?! За която годишно се пишат по пет отчета от кой ли не за „ свободата на словото “!??

 И не прави усещане на никой. Явно Татко Петко, с изключение на от екология, съветвал сина си за автомагистрала „ Струма “, газ, преговарял с Турция за синьо гориво, схваща и от други, силови способи за кавга с съперниците на сина му.

Всичко това е безнаказано, великият Татко знае, че ще му се размине. Както на сина му до момента се разминава за измамите с българското поданство, за далаверите с газа и „ Джемкорп “, за парапета и всичко останало.

Днес стана ясно, че някогашният вътрешен министър и комунистически следовател Бойко Рашков е заплашвал Соня Колтуклиева със задържане, „ като се върне на власт “.

И за какво? Защото му се задават неуместни въпроси за 12 тоалетни, за противозаконни арести и за връзки с мутри, търсени от Интерпол?

Тези хора толкоз са се самозабравили от медийния слугинаж на огромните малките екрани, че не знаят къде се намират. Дразни ги всеки почтен въпрос, който не им отърва. Който не е с нас, е срещу нас. И в случай че би трябвало ще го отстраним физически.

За тези мутри предупреждавахме през 2020 година, когато горяха плява под краката на служители на реда, носеха бесилки и ковчези, заливаха с мръсотия културни монументи. За тези шпицкоманди като „ Боец “, които редяха черни чували за трупове пред дома на Борисов в Банкя. Тези, които не признаваха друго мнение и по поръчка атакуваха хора с друго от тяхното, обругаваха ги и ги биеха по улиците.

Тези шпицкоманди от мутри в този момент се гласят още веднъж да ни ръководят. Засега заплашват вербално, само че както е споделил комунистът Рашков, като вземат властта ще минат в различен режим, арести, а може би и физическо премахване на неуместните. Вече го вършиха, този филм сме го гледали. След 9 септември 1944 година Нищо ново не е научено, нищо остаряло не е забравено. Децата и внуците на дейните борци и комунистическата номенклатура отново са тук и са отново същите. Не ми се мисли какво ще се случи, в случай че се върнат на власт от Държавна сигурност, положителните сили.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР