Стаята, , никога не е била използвана като такава. Това

...
Стаята, , никога не е била използвана като такава. Това
Коментари Харесай

Стаята за спешна помощ на "Автомагистрали", никога не била използвана като такава

Стаята,, в никакъв случай не е била употребена като такава. Това съобщи ръководителят на Съвета на шефовете на " Автомагистрали " ЕАД, Десислава Христова. Според нея, в случай че помещението в действителност е било предопределено за медицински грижи, би следвало то да се намира на допустимо най-ниските етажи, а не на седмия етаж в постройката, в непосредствена непосредственост до кабинета на някогашния зам.-директор Георги Котев.

Според заповедта ключът от стаята се съхранява от хазаин, само че той въобще не е имал ключове от нея. Ключове е имал само господин Котев, съобщи Десислава Христова.

Никой не знае и кой и по кое време се е възползвал от помещението, оборудвано вместо с аптечка с медикаменти, с мини бар с бонбони, безалкохолни питиета и минерални води, хавлии, чехли и баня с масажен душ.

Няма записи от камерите, оказа се, че такива не се съхраняват обратно във времето, а единствено за последните 4-5 дни. Единствено дамата, която е чистила стаята, може да ми каже по кое време и от кого е употребена стаята, само че към момента не сме говорили с нея, защото до през днешния ден беше в отпуск, добави Христова.

Председателят на Съвета на шефовете на сдружението сподели, че няма по какъв начин да бъде преценено с акуратност каква сума е била употребена за ремонта на помещението, защото тя е била включена към общата сума за ремонта на седмия етаж на постройката, само че по преценка на новото управление, става въпрос за към 8 хиляди лв..

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР