Стартираме подмяната на водопроводната мрежа на село , с което

...
Стартираме подмяната на водопроводната мрежа на село , с което
Коментари Харесай

Започва незабавна подмяна на водопроводната мрежа на Брестовица

Стартираме подмяната на водопроводната мрежа на село, с което ще решим дългогодишния проблем с качеството на водата в обитаемото място. Това разгласи министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков, който посети селото. Думите му бяха посрещнати с възгласи „ Браво “ и овации от локалните поданици., предават от пресслужбата на Министерство на регионалното развитие.

Министърът акцентира, че за начало ще бъдат отпуснати 11 млн. лева от „ Български ВиК холдинг “ ЕАД, а за останалата част от парите ще се търси опция да се обезпечат от бюджета на Министерство на регионалното развитие. Първо ще бъдат напълно сменени довеждащите водопроводи, след което ще се подменя и вътрешно водопроводната мрежа.

С подмяната на мрежата ще се реши казусът с качеството на водата, която от три години е със повишени количества на манган и е негодна за приложимост. Новите водопроводи ще бъдат свързани с трите нови сондажни кладенеца, които бяха построени в края на предходната година с финансиране от община Родопи...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР